PÄRNU PRIVATE TOURS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pärnu, Eesti suvepealinn, on tuntud oma kauni rannaliiva ja päikselise ilma poolest, kuid linn pakub palju enamat kui lihtsalt päevitamist ja suplemist. Kui ots

Mida teha Pärnus? Tule ekskursioonile!

Pärnu, Eesti suvepealinn, on tuntud oma kauni rannaliiva ja päikselise ilma poolest, kuid linn pakub palju enamat kui lihtsalt päevitamist ja suplemist. Kui otsite võimalusi avastada Pärnu ajalugu ja kultuuri või kui rannailm ei ole just parim, siis tasub kindlasti kaaluda ekskursioonile minekut. Pärnu Private Tours on siin selleks, et muuta teie külastus unustamatuks ja teadusrikkaks.

Miks valida ekskursioon Pärnu Private Toursiga? Sellele küsimusele on mitmeid vastuseid, kuid räägime peamistest põhjustest, miks meiega liituda.

1. Mitmekesine valik ekskursioone

Pärnu Private Tours pakub laia valikut ekskursioone, mis sobivad igale maitsele ja huvile. Olgu see siis linnatuur, kunstirännak, ajalooline matk või hoopis gurmeekogemus, leiame alati midagi, mis teile meeldib. Meie ekskursioonid on kohandatavad vastavalt teie soovidele, nii et saate valida just selle, mis teid kõige enam köidab.

2. Professionaalsed giidid

Kõik meie ekskursioonid viiakse läbi professionaalsete giidide poolt, kes tunnevad Pärnut läbi ja lõhki. Meie giidid on kohalikud eksperdid, kes jagavad teiega mitte ainult ajaloolisi fakte, vaid ka põnevaid lugusid ja legende, mis annavad linna minevikule uue elu. Nende kirev jutustusstiil muudab ekskursioonid haaravaks ja meeldejäävaks.

3. Maitseelamused

Pärnu Private Tours ei piirdu ainult ajaloo ja kultuuriga, vaid pakub ka maitseelamustuuride võimalust. Saate proovida kohalikke toite ja jooke ning avastada Pärnu gastronoomia maailma. See on suurepärane võimalus tutvuda Eesti köögi eripärade ja maitsetega.

4. Ajalooline tõde ja põnevad faktid

Meie ekskursioonid ei ole kuivad ja igavad. Lisaks meelelahutuslikele lugudele ja kultuurikogemustele pakume ka ajaloolist tõde ja olulisi fakte. Saate parema arusaamise linna minevikust ja tänapäevast ning avastate põnevaid seiku, mis muidu jääksid varju.

Pärnu Private Toursiga liitudes saate kindlasti rohkem kui lihtsalt ekskursiooni. Saate elava kogemuse, mis jääb teiega kauaks meelde ja rikastab teie reisi Pärnusse. Olenemata sellest, kas olete ajaloohuviline, toiduarmastaja või lihtsalt uudishimulik reisija, on meil midagi teile pakkuda.

Nii et ärge jätke kasutamata võimalust avastada Pärnut koos meie professionaalsete giididega. Läheme ajas tagasi, uurime kultuuri ja naudime kõike, mida see võrratu linn pakub. Tulge Pärnu Private Toursiga ekskursioonile ja avastage Pärnu tõeliselt põneval ja informatiivsel viisil!

Vaata rohkem

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Pärnu linna lood: Minevik ja mõistatused

Pärnu, Eesti suvepealinn, pakub rohkem kui liivarand ja päike. See on linn, millel on oma rikkalik ajalugu, täis huvitavaid lugusid ja saladusi. Astume ajas tag
ssb.ee
Pärnu, Eesti suvepealinn, pakub rohkem kui liivarand ja päike. See on linn, millel on oma rikkalik ajalugu, täis huvitavaid lugusid ja saladusi. Astume ajas tagasi ja uurime Pärnu linna lugusid, mis on nii põnevad kui ka harivad. 1. Elevandi tänav - unustatud minevik Kas teadsid, et kunagi eksisteeris Pärnus tänav, mida tunti Elevandi tänavana? See kummaline nimi viitab ammu unustatud minevikule. Kuidas see tänav oma nime sai ja miks see kadus, jääb mõistatuseks, mis ootab avastamist. Ehk on sellel seos kunagiste eksootiliste kaupade või seiklusterohke minevikuga? 2. Karl XII hobuseraud

Millega me tegeleme?

Pärnu Private Tours on 2019. aastal loodud bränd, mille missiooniks on pakkuda põnevaid, kvaliteetseid ning mitmekesiseid ekskursioone Pärnu linnas ja maakonnas
ssb.ee
Pärnu Private Tours on 2019. aastal loodud bränd, mille missiooniks on pakkuda põnevaid, kvaliteetseid ning mitmekesiseid ekskursioone Pärnu linnas ja maakonnas. Giid Veronika Meibaum on atesteeritud Romantilise Rannatee, Pärnu linna ning Pärnu Muuseumi giid. Meie kogemustepagasis leidub nii sünnipäevaseltskondadele, kursuse kokkutulekutele, kruiisituristidele kui ka välisajakirjanikele tehtud ekskursioone. Ekskursioonidele on oodatud kõik huvilised vanusest ja elukohast sõltumata. Meie tuure on võimalik tellida nii eesti, vene kui ka inglise keeles. Vajadusel pakume ekskursioone ka teistes

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.