EESTI RAUDTEE AS

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Transiitveod moodustasid esimese kaheksa kuu jooksul Eesti Raudteel liikunud vedudest 6,3 miljonit tonni, mis on 26 protsendi võrra parem tulemus kui 2017. aast

EESTI RAUDTEE AS-i veomahud kasvasid tublisti

Transiitveod moodustasid esimese kaheksa kuu jooksul Eesti Raudteel liikunud vedudest 6,3 miljonit tonni, mis on 26 protsendi võrra parem tulemus kui 2017. aastal samal perioodil. „Oleme veomahtude kasvuga EESTI RAUDTEE AS-i taristul väga rahul ning prognoosime aasta lõpuks kaubamahtude kasvu 14,5 miljoni tonnini,“ kommenteeris ettevõtte juhatuse esimees Erik Laidvee. „Kuigi ka konteinerveod on selle aasta jooksul pidevas tõusujoones olnud moodustades kaheksa kuu jooksul kokku 30,4 tuhat TEU-d, loodame endiselt, et peatselt lisanduvad uued ida-lääne suunalised Hiina konteinerrongid meie taristule, mis hoogustaksid seda kasvu veelgi,“ lisas Laidvee. Kohalikus ühenduses sõitis augustikuus rongidega 597 400 reisijat. Kaheksa kuu peale kogunes seetõttu üle 5 miljoni reisija, mida on pea 7 protsenti rohkem aastataguse ajaga võrreldes.  Rahvusvahelist reisirongi kasutas kaheksa kuu jooksul 76 100 inimest, mis on samuti pea 7 protsenti rohkem kui eelmise aasta esimese kaheksa kuu jooksul. Ettevõtte mullustest tulemustest saab eriti hea ülevaate, kui kasutada Inforegistrit 2 nädalat tasuta. EESTI RAUDTEE AS juhatuse liige Erik Laidvee alustas äritegevusega juba 22 aastat tagasi, olles tol ajal 38-aastane. Kokku on ta aastate jooksul juhtinud 10 ettevõtet, millest täna on 1 ettevõtte juhatuses. Erik Laidvee on tegutsenud või tegutseb valdkondades:
  • Muud maismaaveondust teenindavad tegevusalad
  • Laadungikäitlus
  • Sorteeritud materjali taaskasutusele võtmine
Erik Laidvee juhitavate ettevõtete varad ja finantsid 2017. aastal:
  • Aktiivsete ettevõtete tööjõumaksud kokku: 9 322 201 eurot
  • Käibed kokku: 53 946 696 eurot
  • Kasumid kokku: 4 633 758 eurot
  • Töötajad kokku: 1 065
  • Suurim palgamaksja: EESTI RAUDTEE AS
  • 2018 aasta prognooskäibed kokku kõikides: 63 855 000 eurot
Viimati lahkus Erik Laidvee 2 aastat tagasi ettevõttest TRANSIIDIKESKUSE AS, jõudes juhtida seda ettevõtet 16 aastat. Ettevõtte staatus on Registrisse kantud. Erik Laidvee on nõukogu liige ettevõttes RAIL BALTIC ESTONIA OÜ. EESTI RAUDTEE AS juhatuse liige Andrus Kimber alustas äritegevusega juba 21 aastat tagasi, olles tol ajal 25-aastane. Kokku on ta aastate jooksul juhtinud 5 ettevõtet, millest täna on 1 ettevõtte juhatuses. Andrus Kimber on tegutsenud või tegutseb valdkondades:
  • Krediidiasutused (pangad)
  • Muud
  • Muude mujal liigitamata finantsteenuste osutamine, v.a kindlustus ja pensionifondid
  • Kapitalirent
Andrus Kimberi juhitavate ettevõtete varad ja finantsid 2017. aastal Aktiivsete ettevõtete tööjõumaksud kokku: 8 368 820 eurot Käibed kokku: 118,2 miljonit eurot Kahjumid kokku: 4,9 miljonit eurot Töötajad kokku: 891 Suurim palgamaksja: EESTI RAUDTEE AS 2018 aasta prognooskäibed kokku kõikides ettevõtetes: 63,9 miljonit  eurot Andrus Kimber juhitud endistest ettevõtetest, on täna kõige edukam SEB PANK AS. Seda ettevõtet juhib 5 juhatuse liiget, kes annavad tööd 1014-le inimesele ja teevad käivet 333,7 miljonit eurot. Andrus oli selles ettevõtes juhatuse liige 12 aastat tagasi, juhtides tol ajal ettevõtet kokku ligikaudu 9 aastat. Viimati lahkus Andrus Kimber 2 aastat tagasi ettevõttest KESKKONNAINVESTEERINGUTE KESKUS SA, jõudes juhtida seda ettevõtet 8 aastat.   • Näita ennast Inforegistris - ainult sihitud vaatajad!

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

GALERII: Euroopa raudteeaasta rong väljus Tallinnast - Eesti Raudtee

Täna hommikul väljus Balti jaamast rong, mis sõidab 12 tunniga Vilniusesse. Rongi saatsid pidulikult teele Baltimaade transpordiministrid ning Euroopa Komisjoni
ssb.ee
Täna hommikul väljus Balti jaamast rong, mis sõidab 12 tunniga Vilniusesse. Rongi saatsid pidulikult teele Baltimaade transpordiministrid ning Euroopa Komisjoni liikuvuse ja transpordi peadirektoraadi juht Henrik Hololei.

Emajõe uuel raudteesillal hakkavad 26. augustist sõitma rongid - Eesti Raudtee

Alates 23. augustist kell 10 algavad Emajõe raudteesilla ja õgvenduse ehitustööd, mille käigus liidetakse uus rööbastee õgvenduse lõik olemasoleva rööbasteega.
ssb.ee
Alates 23. augustist kell 10 algavad Emajõe raudteesilla ja õgvenduse ehitustööd, mille käigus liidetakse uus rööbastee õgvenduse lõik olemasoleva rööbasteega. Tööd on plaanis lõpetada 26. augusti hommikul kell 10, mille järel rongid sõidavad juba uuel raudteetrassil ja ka üle uue Emajõe raudteesilla. Uus trass loob eeldused kiiruste tõstmiseks Tallinna ja Tartu vahel liikuvatele rongidele.

Eesti Raudtee seitsme kuu veomaht tõusis aastaga 27,6 protsenti - Eesti Raudtee

Kaubaveomaht Eesti Raudtee taristul moodustas kokku 2021. aasta esimese seitsme kuu jooksul veidi üle 8,2 miljoni tonni, mida on eelmise aasta sama perioodiga v
ssb.ee
Kaubaveomaht Eesti Raudtee taristul moodustas kokku 2021. aasta esimese seitsme kuu jooksul veidi üle 8,2 miljoni tonni, mida on eelmise aasta sama perioodiga võrreldes 27,6% rohkem. Kõige enam veetavateks kaubagruppideks Eesti Raudtee taristul on väetised, mineraalsed kütused ning keemiakaubad.

Laagrisse ehitatakse uus ooteplatvorm ja tunnel jalakäijate ning jalgratturite jaoks - Eesti Raudtee

Eesti Raudtee kuulutas välja ehitushanke Laagrisse ooteplatvormi ning jalgratta- ja jalakäijate tunneli rajamiseks. Tunneli ja platvormi rajamine on üks osa suu
ssb.ee
Eesti Raudtee kuulutas välja ehitushanke Laagrisse ooteplatvormi ning jalgratta- ja jalakäijate tunneli rajamiseks. Tunneli ja platvormi rajamine on üks osa suuremast eesmärgist, milleks on Pääsküla ja Keila jaamade vahele teise peatee rajamine.

EESTI RAUDTEE AS kolib

Alates veebruarikuust toimetab  EESTI RAUDTEE AS -i peakontor uuel aadressil Telliskivi 60/2, I-hoones.

“Uus büroohoone asub Tallinna linna loomelinnakus Telli
ssb.ee
Alates veebruarikuust toimetab  EESTI RAUDTEE AS -i peakontor uuel aadressil Telliskivi 60/2, I-hoones. “Uus büroohoone asub Tallinna linna loomelinnakus Telliskivi tänaval ning toob meid lähemale tänapäevasele ning moodsale ettevõtluskeskkonnale,” ütles EESTI RAUDTEE AS -i juhatuse esimees Erik Laidvee . Telliskivis asuv kontor koondab ühe katuse alla seni kolmes majas asunud EESTI RAUDTEE AS -i töötajad. „Peale kulude kokkuhoiu, aitab see meil kindlasti meeskonnas luua ühtsemat sünergiat ning pakkuda oma klientidele kvaliteetset ja jätkusuutlikku teenust,” lisas Laidvee. Uued

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.