BAZUKU ULZINJ OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
BAZUKU ULZINJ OÜ (endise nimega  PT LIHAKARI OÜ) alustas peaaegu 10 aastat tagasi, mil juhatuse liige Peeter Tapner selle asutas, omades selleks ajaks ettevõtlu

BAZUKU ULZINJ OÜ pankrotist asja ei saanud

BAZUKU ULZINJ OÜ (endise nimega  PT LIHAKARI OÜ) alustas peaaegu 10 aastat tagasi, mil juhatuse liige Peeter Tapner selle asutas, omades selleks ajaks ettevõtluskogemust ligikaudu 13 aastat BAZUKU ULZINJ OÜ valdkond on muu teenindus. Samas valdkonnas (EMTAK 96099) on tegutsevaid ettevõtteid 2018. aasta seisuga kokku 870 tükki, kes annavad tööd kokku 1 656-le inimesele ja kogu valdkonna tänavune käibeprognoos on ca 82,39 miljonit eurot. Kõnealune osaühing aga sellel peol tulist tantsu enam ei vihu ning ega ka parematel päevadel asjalood just kiita ei olnud. Viimase kahe aasta jooksul on ettevõte jäänud 90 262 euroga kahjumisse, tehes seejuures 99 390 euro eest käivet. Firmal on 2016. aastast saati kaelas ka 33 724 eurone maksuvõlg, mis tänaseks on juba ka päris korraliku intressi enda külge kasvatanud. Möödunud aastast on esitamata jäänud ka kaks käibe- ja üks tulumaksudeklaratsioon. BAZUKU ULZINJ OÜ finantsnäitajatest saate veelgi detailsema ülevaate, kui proovite tasuta Inforegistri täislahendust. Firma endine juht ja võla autor Peeter Tapner tegutses seal möödunud aasta augustini, misjärel liikus osaühing ca aastaks ajaks mokka läinud äride kollektsionääri Raul Pint'i kätte ning tänavu augustist vastutab seal asjade eest Ly Müürsoo, kes alustas äritegevusega juba 23 aastat tagasi, olles tol ajal 33-aastane. Kokku on ta aastate jooksul juhtinud 13 ettevõtet, millest täna on 6 ettevõtte juhatuses ja 2 neist on aktiivse majandustegevusega (sh.käibemaksukohuslased). Ly Müürsoo (kõik seotud ettevõtted) varad ja finantsid 2017:
  • Aktiivsete ettevõtete tööjõumaksud kokku: 24 291 eurot
  • Käibed kokku: 139 394 eurot
  • Kasumid kokku: 56 142 eurot
  • Töötajad kokku: 8
  • Suurim palgamaksja: SA & PO GRUPP OÜ
  • 2018 aasta prognooskäibed kokku kõikides: 437 621 eurot
Viimati lahkus Ly Müürsoo 5 kuud tagasi ettevõttest KITAWE NDOLA OÜ, jõudes juhtida seda ettevõtet 4 kuud. See ettevõte on tänaseks Äriregistrist kustutatud. BAZUKU ULZINJ OÜ pankrotimenetlus on aga raugenud ja seetõttu tuleb riigil ka saamata jäänud maksuraha korstnasse kirjutada. Loodame, et firmal avalikustamata eravõlgasid ei ole.   Kes on pankrotis? Kontrolli Eesti Võlausaldajate Liidu lehelt!

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.