EAST-WEST SHIPPING AGENCY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Laoteenused on tänapäeva transpordi-logistikasektori lahutamatu osa ning firma

Kõrgtasemel Laoteenused: usaldusväärss ja efektiivsus käeulatuses

Laoteenused on tänapäeva transpordi-logistikasektori lahutamatu osa ning firma "East-West Shipping Agency Ltd" mõistab klientide vajadusi selles valdkonnas. Pöörame suurt tähelepanu laoteenuste organiseerimisele ja kvaliteetsele ladustamisele, et tagada klientide rahulolu.

Meie firma pakub laias valikus laoteenuseid, alates pealelaadimisest ja mahalaadimisest kuni kaupade pakendamiseni välja. Laomajanduse efektiivne juhtimine on meie ettevõtte jaoks oluline, ning me suudame pakkuda laoteenuseid vastavalt teie vajadustele.

Firma "East-West Shipping Agency Ltd" pakub mitmeid tollilao teenuseid Euroopa riikides, kasutades renditud laopindu:

  • Pealelaadimis- ja mahalaadimistööd
  • Kaupade hoiustamise organiseerimine
  • Transiitkaupade hoidmine
  • Tagatiskaupade hoidmine
  • Ohtlike kaupade hoidmine
  • Temperatuurihoidmise vajadustega kaupade hoidmine
  • Kaupade hoidmine tollilaos osade kaupa, koos lahtitollimisega
  • Kaupade käitlemine tollitsoonis, sh sorteerimine, pakendamine, markeerimine jne
  • 20- ja 40-jalaste konteinerite vastuvõtmine, hoidmine ja käitlemine terminalis
  • Erinevate tarnijate kaupade konsolideerimine edasiseks ekspordiks
  • Kaupade kontrollimine koguse, pakendi terviklikkuse ja seisukorra järgi
  • Ekspordidokumentide vormistamine
  • Kaubakoormate paigutamine kaubaalustele, sh mähkimine stretch-kilega
  • Sorteerimine ja vajadusel pakendi vahetamine
  • Ebastandardsete pakendite valmistamine
  • Ladustatavate kaupade arvestuse pidamine, sealhulgas kaubavoogude koordineerimine ja õigeaegne info töötlemine
  • Kaupade müük laos, omaniku vahetus, ümberadresseerimine

Meie pakutavad laod on varustatud viimase tehnoloogiaga ning võimaldavad pakkuda hoiuteenuseid kõrgeimal tasemel. Ladustamiseks on saadaval erinevad ruumid, mis võimaldavad avatud, suletud, köetud ja köetamata hoidmist vastavalt vajadusele. Raudteeharude mugav ligipääs tagab sujuva kaubavedude liikumise.

Kvaliteetsed laoteenused, mida me pakume, tõstavad kaubavedude usaldusväärsust ja operatiivsust erinevates suundades. Meie laoteenused on kombineeritavad erinevate transpordiliikidega nagu autoveod, raudteetransport, meretransport ja lennutransport, tagades tervikliku logistikalahenduse.

"East-West Shipping Agency Ltd" on teie usaldusväärne partner laoteenuste osas. Pakume professionaalset nõustamist ja tolliteenuseid, ning meie eesmärk on tagada teie kaupade ohutu ja tõhus ladustamine. Võtke meiega ühendust juba täna ning avastage meie laoteenuste eelised teie äri jaoks.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Osakonteineritega kaupade vedamine: Kiire, kuluefektiivne ja paindlik valik

Kui otsite usaldusväärset logistikapartnerit kaupade vedamiseks osakonteinerite abil, siis \
ssb.ee
Kui otsite usaldusväärset logistikapartnerit kaupade vedamiseks osakonteinerite abil, siis \"East-West Shipping Agency Ltd\" on teie jaoks õige valik. Meie ettevõte spetsialiseerub väikesaadetiste ehk osakoormate kohaletoimetamisele Euroopast, Baltikumist, Skandinaaviast, Aasiast ja teistest regioonidest. Tänapäeval pakuvad vähesed ettevõtted rahvusvahelisi logistikateenuseid osakonteineritega vedamiseks. Meie meeskond on välja töötanud kiired ja tõhusad protsessid, et pakkuda teile parimat võimalikku teenust. Meie spetsialistid töötlevad teie päringu lühima võimaliku aja jooksul ning pakuvad

East-West Shipping Agency - Teie Usaldusväärne Partner Rahvusvaheliste Kaubavedude Valdkonnas

East-West Shipping Agency on ettevõte, mis on tuntud oma kvaliteetsete ja usaldusväärsete logistika- ja ekspedeerimisteenuste pakkumise poolest. Nende pikaajali
ssb.ee
East-West Shipping Agency on ettevõte, mis on tuntud oma kvaliteetsete ja usaldusväärsete logistika- ja ekspedeerimisteenuste pakkumise poolest. Nende pikaajaline töökogemus rahvusvahelisel kaubavedude turul ning professionaalne personal teevad neist parima valiku klientidele, kes otsivad täpsust, kiirust ja usaldusväärsust oma kaupade kohaletoimetamisel. East-West Shipping Agency on pühendunud oma klientide vajaduste täitmisele ning panustab selleks maksimaalselt, et tagada õigeaegne kohaletoimetamine vastavalt kokkulepitud tähtajale. Ettevõtte tööprintsiibiks on professionaalne ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.