TELLIKOLIMINE CONSULTING OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
 Olgu selleks siis remondiperiood, kodu vahetamine või hooajalise varustuse ladustamine, meil on teile lahendus olemas. Meie ladustamisteenus on mõeldud just te

Kas vajate usaldusväärset ladustamisteenust oma vara hoiustamiseks?

 Olgu selleks siis remondiperiood, kodu vahetamine või hooajalise varustuse ladustamine, meil on teile lahendus olemas. Meie ladustamisteenus on mõeldud just teie vajaduste rahuldamiseks ning võimaldab teil oma vara hoida turvaliselt ja mugavalt.

Meie ettevõte pakub laia valikut ladustamisvõimalusi, mis sobivad erinevatele vajadustele. Kas vajate lühiajalist ladustamist või pikemaajalist hoiustamist, meil on paindlikud paketid, mis vastavad teie ootustele. Meie ladustamisruumid on kohandatud vastavalt teie vara suurusele ja tüübile ning tagavad selle ohutu säilitamise.

Meie ladustamisobjektid on varustatud turvaseadmetega, mis tagavad teie vara kaitse ja turvalisuse. Lisaks sellele on meie ladustamisruumid hästi hooldatud ja kontrollitud, et säilitada optimaalsed tingimused teie vara säilitamiseks. Teil on võimalus juurdepääsule oma varale vastavalt oma vajadustele ja ajakavale.

Kui teil on vaja lisaruumi oma vara hoidmiseks, siis ärge muretsege, meie saame teid aidata. Meie ladustamisteenus annab teile vajaliku ruumi, et säilitada oma vara korras ja kaitstuna. Olgu selleks mööbel, isiklikud asjad või hooajalised esemed, meie ladustamisvõimalused võimaldavad teil vabastada oma kodus või kontoris väärtuslikku ruumi.

Valige meie ladustamisteenus ja olge kindel, et teie vara on hoitud heas korras ja turvaliselt. Meie meeskond on valmis teid abistama ladustamise kõikides aspektides ning tagama teile parima võimaliku kogemuse. Laske meil hoolitseda teie vara eest, nii et te saaksite rahulikult keskenduda muudele olulistele asjadele.

Kui teil on vaja turvalist ja usaldusväärset ladustamist, siis pöörduge meie poole. Meie meeskond on siin, et teid aidata ning leida teile sobiv lahendus. Ärge laske ruumipuudusel takistada teil hoida oma vara korras ja turvaliselt. Valige meie ladustamisteenus ja nautige rahu ja mugavust, teades, et teie vara on hoitud parimates tingimustes.

Võta meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

TELLIKOLIMINE CONSULTING OÜ tegevusaruanne 2022

Tellikolimine Consulting OÜ loodi 2009. aasta kevadel eesmärgiga pakkuda kvaliteetset kolimisteenust.  Tellikolimine Consulting OÜ sai müügitulu 2022.aastal 44
ssb.ee
Tellikolimine Consulting OÜ loodi 2009. aasta kevadel eesmärgiga pakkuda kvaliteetset kolimisteenust. Tellikolimine Consulting OÜ sai müügitulu 2022.aastal 44 000 eurot (2021.aastal 39 899 eurot). 2022 majandusaasta lõppes 2 838 eurose kasumiga (2021.aasta kahjum -7 649 eurot). 2022.aastal arvestati tasusid kokku 3 018 eurot (2021.aastal 4 473 eurot). 2023.aastal jätkatakse põhitegevusega.

Milline on meie pakutav kolimisteenus?

Kui olete kolimiseks abi otsimas, siis olete jõudnud õigesse kohta. Meie, kolimisteenuse pakkujad, oleme pühendunud sellele, et muuta kolimine teile võimalikult
ssb.ee
Kui olete kolimiseks abi otsimas, siis olete jõudnud õigesse kohta. Meie, kolimisteenuse pakkujad, oleme pühendunud sellele, et muuta kolimine teile võimalikult lihtsaks ja stressivabaks kogemuseks. Meie kireks on kolimisteenuse pakkumine ning oleme selles valdkonnas tegutsenud juba alates aastast 2009. Kogu meie tegutsemisaja vältel oleme pidevalt täiendanud ja täiustanud oma teenust, et vastata meie klientide muutuvatele vajadustele. Oleme kogunud piisavalt kogemusi erinevat tüüpi kolimiste läbiviimisel, olgu selleks siis korterikolimine, maja kolimine või kontorikolimine. Meie meeskond on

Kes me oleme ja millega tegeleme?

Tellikolimine OÜ ja Tellikolimine Consulting OÜ on kaks omavahel tihedalt seotud ettevõtet, mis on spetsialiseerunud kolimis- ja ladustamisteenuste pakkumisele.
ssb.ee
Tellikolimine OÜ ja Tellikolimine Consulting OÜ on kaks omavahel tihedalt seotud ettevõtet, mis on spetsialiseerunud kolimis- ja ladustamisteenuste pakkumisele. Oleme tegutsenud alates 2009. aastast, alustades oma tegevust Uus Maa Kolimisteenused nime all. Aja jooksul oleme omandanud olulist kogemust ning täiustanud oma teenust, et pakkuda klientidele parimat võimalikku kogemust. Meie eesmärk on muuta kolimine lihtsaks ja stressivabaks protsessiks nii eraisikutele kui ka ettevõtetele. Pakume laia valikut kolimisteenuseid, sealhulgas transpordi korraldamist, pakkimis- ja lahtipakkimisteenuseid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.