HUNTING GRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 2517 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 17 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga komme

HUNTING GRUPP OÜ hetkeolukord

Juba 2517 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 17 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus

Hunting Grupp OÜ tegeleb põhiliselt metsamaterjali veo ja metsavarumisega, kuid omab ka külalistemaja Jäägri Villa, osutab raamatupidamisteenust, reovee vedamise ja masinate remontteenust jne. Ettevõte registreeriti 08. juunil 2009.

Tulud, kulud ja kasum 2022. aastal moodustas Hunting Grupp OÜ müügitulu 1 449 837 eurot, mis teeniti põhiliselt metsamaterjali veo, fekaaliveoteenuse osutamisega ja külalistemaja pidamisega.

Hunting Grupp OÜ 2022. aruandeaasta kasumiks kujunes 159 470 eurot.

Personal

Hunting Grupp OÜ oli 2022. aastal lõpu seisuga 13 palgalist töötajat ning on 1- liikmeline juhatus, kes ei saanud tasu.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

Hunting Grupp OÜ põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on arendada ja täiendada Jäägri Villat ja muuta külalistemaja jätkusuutlikuks.

Ettevõte esitas Järva Arengu Partneritele Leader programmi meetme 4 (turismiarengu meede) raames finantseerimise toetuse taotluse. Taotlus sai positiivse vastuse ja kohalik tegevusgrupp toetas 37700 euroga Hunting Puhkemaja (Jäägri Villa) rekonstrueerimist. 2014. aasta lõpuks ehitustööd lõpetati ja hakati vastu võtma külastajaid. 2015. aastal alusati fassaadi korrastamisega ja ehitati välja terrass.

2011. aasta lõpus soetati ka EAS starditoetuse abil mööblit.

2016. aasta sügisel esitati Leader programmi uus taotlus, mis rahuldati ning projekti raames arendadakse Jäägri Villa välitegevusi (toetuse summa 40 800 eurot).

2022. aastal soetati Leader programmi raames 15 ATV (toetussumma 27 172 eurot).

Samas soovib firma jätkata ka praegustel tegevusaladel, tugevdades oma turuosa. Ettevõte soetas 2011. aasta alguses suure tööstushoone, kus on võimalik hoida firma tehnikat ja teostada masinate remonti. Ettevõte soovib parendada tööstushoonet ja arendada välja korralik remonditöökoda.

Valeri Homin juhatuse liige

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Motomatkad

Meile on saabunud 15 uut sõpra, kes tahavad meie kliente rõõmustada. Nad ootavad korralikku […]
The post Motomatkad appeared first on Jäägri Villa.
jaagrivilla.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.