CALPE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
CALPE OÜ on oma tegevusvaldkonnaks märkinud kaubaveod. Ettevõttel on küll kenasti käive, aga selle juures maksuvõlg, mille tasumiseks kuluks suur tükk sellest s

CALPE OÜ: kaubavedu maanteel kisub sohu

CALPE OÜ on oma tegevusvaldkonnaks märkinud kaubaveod. Ettevõttel on küll kenasti käive, aga selle juures maksuvõlg, mille tasumiseks kuluks suur tükk sellest samast eelmise aasta käibest.
  • Asutatud: 2009. aastal
  • Töötajate arv: 30 inimest
  • Juht: Kaupo Türk
  • Käive 2017. aastal: 130 000 eurot
  • Maksuvõlg aprill 2017: 47 906 eurot
Eelmise aasta käibenumbrid on võetud Maksu- ja Tolliametile esitatud andmetest. Viimase, 2016. aasta majandusaasta aruande kohaselt oli CALPE OÜ käive vaid 23 680  eurot. Selle kõrval tunduks maksuvõlg juba vallutamatu mäetipuna. Muret valmistavad ka Kaupo Türki teised ettevõtted. Juba aastast 1998 juhib ta PALGIMETS OÜ-d. Selle 2 töötajaga ettevõtte käive oli eelmisel aastal 611 000 eurot ning maksuvõlg 7 276 eurot. Asi pole nii nigel kui CALPE OÜ puhul, aga maksuvõlgade kogumine ei ole ettevõtja puhul just heaks näitajaks. Võlgades ettevõtteid ei ole Türkil aga mitte kaks, vaid koguni 3! ALAMO NORDICA OÜ maksuvõlg on 1937  eurot ja käive 16 000  eurot. Siin on lootus veel täitsa alles, tuleb ainult tegutseda.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.