LASERTERAAPIA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 650 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga ja kommente

LASERTERAAPIA OÜ hetkeolukord

Juba 650 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga ja kommenteeritud 4 korda.

Tegevusaruanne 2022

Laserteraapia OÜ asutati 2009. aastal eesmärgiga pakkuda alternatiivravi võimalusi laserteraapia alal.

2010. aastal tuldi turule ka suuremas valikus laserteraapiat hõlmavate teenustega.

2011 aastal jätkati laserteraapia teenuste osutamist. 2012 aastal jätkati teenuste osutamist uues asukohas, kus on suuremad perspektiivid.

2013. aastal jätkati teenuste osutamist ja kabineti tegevuse tutvustamist läbi turundustegevuste. Ettevõttes töötavad füsioterapeudid, tänu kellele on võimalus pakkuda ka individuaalset füsioteraapiat, massaaži ja kinesioteipimist.

2014-2015 aastal jätkati laserteraapia, füsioteraapia, massaaži ja kinesioteipimise teenuste osutamist, otsiti koostöövõimalusi erinevate koostööpartneritega.

2016-2017. aastal jätkati laserteraapia, füsioteraapia, massaaži, kinesioteipimise teenuse osutamist, jätkati koostööd olemasolevate koostööpartneritega.

Edaspidi soovitakse tõhustada koostööd koostööpartneritega ning luua järjepidevalt võimalusi ka uuenduslike teenuste pakkumiseks.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

B-Cure ravivõimalused

Seljavalu ravi B-Cure laseriga.Seljavalu on tänapäeval üks enamlevinumaid lihasprobleeme ja põhjused on siin erinevad. Seljavalu ei ole enamasti eluohtlik, kuid
powermed.ee

Uudis! Laserid veterinaarile!

PowerMedic´l on uudiseid! Oleme välja töötanud laserteraapia seadmed loomaarstile ja teistele loomadega tegelevatele praktikutele ning loomakliinikutele. VET-la
powermed.ee

Kuidas hõlbustavad laserseadmed massööride ja füsioterapeutide tööd?

Madala sagedusega laserravi ehk laserteraapia ja professionaalsed Powermedic laserseadmed on tõhusaks abivahendiks füsioterapeutidele, massööridele, kiropraktik
powermed.ee

Uus müügikoht – Medpoint

Meil on hea meel teatada, et mugav B-Cure Classic kodulaser on nüüd saadaval ka Medpoint kaupluses (Juhkentali 15, Tallinn) ja niisamuti e-poes ww.medpoint.ee.
powermed.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.