SIMPLY ACCOUNTING OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 775 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga komment

SIMPLY ACCOUNTING OÜ hetkeolukord

Juba 775 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Simply Accounting OÜ on 2009.aastal asutatud raamatupidamis- ning konsultatsiooniteenuseid osutav ettevõte.

Põhitegevuseks on raamatupidamis- ja konsultatsiooniteenused, 2022.aastal laiendati konsultatsiooniteenuste valikut ning avati koduleht www.raamatupidamisteenused.com, kus kliendid leiavad palju abimaterjale ning juhendeid kasumlikkuse tõstmiseks ning ettevõtte paremaks juhtimiseks. Raamatupidamisteenuseid osutame üle maailma asuvatele klientidele, näiteks ka Eesti startupide USAs asuvatele emaettevõtetele.

Laienes ka meie poolt kasutatavate programmide valik ning nüüdsest on meil kogemus lisaks tavapärastele raamatupidamisprogrammidele nagu Directo, Merit, Axapta, Microsoft NAV ka Eestis vähemtuntud programmidega nagu Quickbooks ning Netsuite.

2022.a käive moodustas 250910 eurot (kasv võrreldes 2021.aastaga 44%).

Simply Accounting OÜ tööjõukulud kokku 2022.aastal olid 19931 eurot, töötajate arv 1. Töötajate arv on väike, sest enamik meie raamatupidajaid on suure kogemusega oma ala eksperdid, kes on tööl allhanke korras.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.