MEDITECH ESTONIA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 2343 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 37 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga komme

MEDITECH ESTONIA OÜ hetkeolukord

Juba 2343 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 37 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Meditech Estonia (Medi) põhitegevusalaks on peamiselt eakaid ja liikumisraskustega inimesi turvav ning abistav Medi häirenuputeenuse osutamine eraisikutele, kohalikele omavalitsustele ja hooldekodudele üle Eesti. Oleme esimene, kes tegi professionaalse häirenuputeenuse üle

Eesti kõigile kättesaadavaks juba 2010. aastal.

Samuti pakume abivajajatele teisi iseseisvat ja turvalist elu võimaldavaid lahendusi - automaatne ravimidosaator, elektriline pliidivalvur, hooldekodude õekutsesüsteemid jm lahendused. Täpsemat infot meie hoolekandeteenuste ja toodete kohta leiab kodulehelt www.medi.ee.

Meie Medis usume, et ka eakad ja puuetega inimesed peavad saama võimalikult kaua iseseisvalt ning turvaliselt oma kodus elada. Meie visioon on olla sellel missioonil abiks kohalikele omavalitsuste ja perekondadele kõikjal Eestis. Pakume kindlustunnet hoolealustele ja meelerahu kordades rohkematele lähedastele - nad teavad, et nende eakas on hoitud ja abi ühe nupuvajutuse kaugusel.

Medi on pikaajaline ja aktiivne Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku (SEV.ee) liige. SEV loob ja arendab Eesti sotsiaalse ettevõtluse ökosüsteemi. SEV aitab areneda ettevõtlusel, mis loob positiivset mõju ühiskonnas ja loob Eestit, kus sotsiaalne ettevõtlus on normaalsus, mitte nišš. Koos SEV-ga oleme aastate jooksul edendanud ja tutvustanud sotsiaalset ettevõtlust kui ettevõtlusnormi nii Eestis kui Lätis.

2022. majandusaasta oli Medi 13-aastase tegutsemise jooksul edukaim. Suurenes nii eraisikutest kui erinevatest kohalikest omavalitsustest häirenuputeenuse tellijate ja seda vajavate-kasutavate hoolealuste arv. Viiendat aastat järjest osutasime m.h. Tallinna linnale sotsiaalvalveteenust. Selle teenuse hoolealuste arv kasvas iga aastaga hoogsalt, viimase viie aastaga kokku ligi 2,5 korda. Alates 01.01.2023 lõpetas Tallinna linnaamet seni 15 aastat nende poolt häirenupuga sotsiaalvalveteenuse osutamise. Seda vajavate inimeste hulgas teada ja tuntud väärt teenus asendati passiivse liikumisanduriga, mis aga ei võimalda (kukkumisanduriga) häirenupuga harjunud hoolealustel kukkumise, terviserikke või muu hädaohu tekkides ise kiiresti abi kutsuda. Positiivne on tõdeda, et ligi viiendik linnapoolsel teenusel olnutest jätkas Medi häirenuputeenusega ilma Tallinna toeta ka 2023. aastal ja nende arv kasvab iga kuuga jätkuvalt.

Suurtellija kadumine on andnud Medile veelgi paremad võimalused keskenduda 2023. aastal oma süsteemide ja lahenduste arendamisele ning teenuste sisulisele parendamisele. Oleme innustunud ja omame selleks nüüd ka ajaressurssi, et arendada veelgi enam erinevaid hoolekandeteenuseid ja leidma lahendusi, millega eakate ja liikumisraskustega inimeste iseseisvat kodust elu veelgi turvalisemaks muuta ja pikendada.

2023. aastal on Medi sihiks teenuste ja lahenduste leviku laiendamine ning läbi selle veelgi rohkemate abivajajate aitamine. Teeme koostööd kõigi Eesti kohalike omavalitsustega, et aidata ühiselt nende eakatel ja liikumisraskustega elanikel võimalikult kaua ja turvaliselt oma kodus täisväärtuslikku ning iseseisvat elu elada.

Ettevõtte ja juhatuse nimel täname Medi pühendunud töötajaid ja häid koostööpartnereid 2022. aastal ühiselt saavutatu eest! Loodame, et meie tulemuslik koostöö jätkub nii sellel kui ka paljudel järgnevatel aastatel.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Medi häirenuputeenus päästis saarlase elu!

Saime eaka meesterahva sugulane Riinalt äsja alloleva kirja: “Medi häirenuputeenus töötas täna öösel! Tänu sellele käivitus toimingute jada ning mu vanaonu viid
medi.ee

Medi jõudis Äripäeva Gaselli TOPi!

Medi pääses Äripäeva Gaselli TOP-i 2024, kuhu jõuab vaid 1% Eesti tublidest ettevõtetest! Nagu Äripäev värskelt väljastatud diplomil tõdeb, võime end uhkusega e
medi.ee

Õhtuleht: Kodus on kõige parem

Õhtuleht avaldas 31. juulil artikli “KODUS ON KÕIGE PAREM: koduhooldus võimaldab viimase hetkeni oma põõsast musti sõstraid korjata”. Seal tõdeb Medi kukkumisan
medi.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.