SEIGER BALTIC OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kui tegemist on tõhusa kuid keskkonnasõbraliku puhastuslahenduse sooviga , siis on Seiger Baltic teie usaldusväärne partner. Pakume laias valikus teenuseid, mis

Millised on meie pakutavad teenused?

Kui tegemist on tõhusa kuid keskkonnasõbraliku puhastuslahenduse sooviga , siis on Seiger Baltic teie usaldusväärne partner. Pakume laias valikus teenuseid, mis hõlmavad erinevaid kuivjääpuhastuse kasutusvaldkondi. Oleme pühendunud sellele, et tagada teie ettevõtte või tootmisüksuse pinnad puhtaks ja säravaks ning teie tööprotsessid sujuvalt toimivaks. Vaatame lähemalt, milliseid teenuseid me pakume ja millistesse valdkondadesse need sobivad.

  1. Valuvormide ja -tööriistade puhastus: Kuivjääpuhastus on ideaalne meetod valuvormide ja -tööriistade puhastamiseks, kuna see tagab nende pindade põhjaliku ja tõhusa eemaldamise ilma nende struktuuri kahjustamata.

  2. Plastmasstoodete valujääkide eemaldamine: Kuivjääpuhastus aitab eemaldada plastmasstoodete valujäägid, aidates parandada toodete kvaliteeti ja välimust.

  3. Sepistamisriistade puhastamine: Sepistamisriistade puhastamine on oluline nende tõhusa ja ohutu kasutamise tagamiseks. Kuivjääpuhastus aitab eemaldada mustuse ja oksüdatsioonikihi.

  4. Villimis- ja segutehaste puhastamine: Toiduainetetööstuses on hügieen väga oluline. Kuivjääpuhastus aitab hoida puhtana villimis- ja segutehaseid.

  5. Konveierite, transpordi- ja käitlemissüsteemide puhastamine: Kuivjääpuhastus aitab säilitada konveierite, transpordi- ja käitlemissüsteemide tõhusust ning ennetada ummistusi ja talitlushäireid.

  6. Ahjude puhastamine: Ahjude korrapärane puhastamine on vajalik nende tõhusa toimimise ja ohutuse tagamiseks.

  7. Trükipresside ja nende ümbruste puhastamine: Trükipresside ja nende ümbruse puhtus on oluline trükikvaliteedi ja masinate pika eluea tagamiseks.

  8. Puidutöötlemismasinate puhastamine: Kuivjääpuhastus aitab eemaldada puidutöötlemismasinatelt liimi, värvijääke ja muid saasteaineid.

  9. Generaatorite, turbiinide, kilpide ja soojusvahetite puhastamine: Energiasektoris on oluline tagada seadmete puhtus ja tõhusus ning kuivjääpuhastus aitab seda saavutada.

  10. Toiduainetetööstuse tootmisliini, köögitehnika ja -tarvikute puhastamine: Toiduohutuse tagamiseks on hädavajalik hoida tootmisliinid ja seadmed puhtana.

  11. Tehnika, elektrimootorite ja elektroonikaga varustatud seadmete puhastamine: Kuivjääpuhastus on õrn meetod elektroonikaseadmete puhastamiseks, mis ei kahjusta nende tundlikke komponente.

Kui otsite tõhusat ja mitmekülgset puhastusteenust, siis Seiger Baltic on teie lahendus. Meie meeskond on valmis teie vajadustele vastama ja pakkuma kvaliteetset kuivjääpuhastust erinevates valdkondades.

Võtke meiega ühendust ja laske meil aidata teil säilitada puhtad ja funktsioneerivad pinnad ning parandada teie ettevõtte tootlikkust!

Vaata rohkem

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

SEIGER BALTIC OÜ tegevusaruanne 2022

Seiger Baltic OÜ on teostab ventilatsioonitöid ning sellega seonduvat.  Teostati erinevaid ventilatsioonitöid erinevatele juriidilistele isikutele. Tegevusaasta
ssb.ee
Seiger Baltic OÜ on teostab ventilatsioonitöid ning sellega seonduvat. Teostati erinevaid ventilatsioonitöid erinevatele juriidilistele isikutele. Tegevusaasta müügituluks kujunes 222,1 tuhat eurot (2021: 100,6 tuhat eurot). Aruandeaasta puhaskasumiks kujunes 6,4 tuhat eurot (2021: puhaskasum 4,8 tuhat eurot). Majandusaastal oli ettevõtets keskmiselt 2 töötajat. Eesmärgid 2023 majandusaastaks on tegevuse laiendamine teistesse EL riikidesse.

Kas teadsite, et kuivjääpuhastus võib eemaldada plastmasstoodete valujäägid? Kuidas see toimib?

Plastmasstoodete tootmine on tänapäeval oluline osa meie igapäevasest elust. Need mitmekülgsed materjalid leiavad kasutust paljudes tööstusharudes, sealhulgas a
ssb.ee
Plastmasstoodete tootmine on tänapäeval oluline osa meie igapäevasest elust. Need mitmekülgsed materjalid leiavad kasutust paljudes tööstusharudes, sealhulgas autotööstuses, elektroonikatööstuses, meditsiinisektoris ja paljudes teistes. Kuid plastmasstoodete tootmise protsess võib jätta jääke ja valujääke, mis vajavad pärast tootmist hoolikat eemaldamist. Üks tõhus ja keskkonnasõbralik viis nende valujääkide kõrvaldamiseks on kuivjääpuhastus. Mis on kuivjääpuhastus? Kuivjääpuhastus on innovaatiline ja tõhus puhastusmeetod, mis kasutab tahket süsinikdioksiidi (CO2) kuivjääd

Kuivjääpuhastus - Kas ja miks on see Teie ettevõtte jaoks õige valik?

Kuivjääpuhastus on tehniliselt sarnane liivapritsipuhastusele, kuid erinevus peitub kasutatavas materjalis - kuivjäägraanulites, mis koosnevad süsinikdioksiidis
ssb.ee
Kuivjääpuhastus on tehniliselt sarnane liivapritsipuhastusele, kuid erinevus peitub kasutatavas materjalis - kuivjäägraanulites, mis koosnevad süsinikdioksiidist (CO2). See meetod on saavutanud laialdase tunnustuse tänu oma tõhususele ja keskkonnasõbralikkusele. Kuid kas see võib olla õige valik teie ettevõtte jaoks? Uurigem lähemalt, miks kuivjääpuhastus võib olla teie vajadustele sobiv lahendus. Aja kokkuhoid: Üks peamisi eeliseid, mida kuivjääpuhastus pakub, on aja kokkuhoid. Traditsioonilise puhastusmeetodi korral tuleb sageli puhastatavaid tootmisvahendeid lahti monteerida, mis võib

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.