VILCON EHITUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 9114 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 58 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,2 punktiga ja kommen

VILCON EHITUS OÜ hetkeolukord

Juba 9114 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 58 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,2 punktiga ja kommenteeritud 7 korda.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Vilcon Ehitus põhitegevusalaks on elamute ja mitteeluhoonete ehitus.

2022. aasta märtsis toimus Vilcon Ehitus OÜ osanike ringis oluline muudatus, kus TFC Valdus OÜ omandas 52% Vilcon Ehitus OÜ-st. Kogu 2022. aasta keskendus Vilcon Ehitus OÜ uue enamusosanikuga seotud kinnisvara arendusprojektide teenindamisele, et vältida ebastabiilsest majandussituatsioonist ning ehitusturu ebamäärasusest tingituna potentsiaalselt kahjumlikke kolmandate osapooltega seotud objekte. Kahjuks ei olnud töös olev ehitusmaht piisav ettevõtte kasumlikuks toimimiseks ning 2022. aasta lõppes Vilcon Ehitus OÜ-le kahjumiga.

Majandustulemustele avaldas negatiivset mõju ka eelnevast perioodist üle tulnud ehituslepingutest tulenevate kohustuste täitmine.

2023.a I poolaastal on ettevõte teinud isikkoosseisu osas ümberkorraldusi (värvanud uusi töötajaid, mõned positsioonid koondanud), eesmärgiga muuta ettevõtte tegevust efektiivsemaks ja parandada finantstulemusi. Muuhulgas on osanikud otsustanud 2023.a mais välja vahetada juhatuse liikme ja ettevõte jätkab ühe juhatuse liikmega. 2023.a. II poolele minnakse vastu 10-12 töötajaga, kuid alustatatud on uute töötajate värbamisega, mis tänu hetkel ehitussektori negatiivsele väljavaatele soosib tugevate ja motiveeritud kandidaatide leidmist. Ettevõtte 2023.a ehituslepingute portfellis on Tallinnas, Maakri 23A büroohoone (Maakri HUB) ja Fahle Pargi büroopinnad ning Pärnus asuv Vanasadama kvartali arendusprojekt. Samuti käivad ettevalmistustööd ning läbirääkimised uute Fahle Pargi ärihoonete ehitamiseks. 2023.a mais läbis ettevõte edukalt ISO 9001, ISO 14001 ja ISO 45001 sertifitseerimisauditi, mille tulemusel väljastati ISO sertifikaat ning mis omab positiivset mõju (riigi)hangetel edukaks osalemiseks.

2022 aasta lõppes Vilcon Ehitusele 6,3 mln eurose käibe juures 1,4 mln eurose kahjumiga. Omakapital viiakse seaduse nõuetega kooskõlla ja kahjum plaanitakse katta järgnevate perioodide tulude arvelt. Juhatusel ei ole ebakindlust ettevõtte tegevuse jätkuvuse osas. Keskmine töötajate arv aruandeperioodil oli 17 ja töötajate töötasu 655 tuh. eurot.

Ettevõtte põhitegevus ei ole hooajaline ning osaühingu majandustegevus tsükliline. Ettevõtte majandustegevusega ei kaasne olulisi keskkonna- ja sotsiaalseid mõjusid.

Ettevõtte tegevust iseloomustavad suhtarvud ja nende arvutamise metoodika:

Finantssuhtarv 2022 2021

Müügitulu (eurodes) 6 294 476 6 443 520

Tulu kasv -2,31% -11,00%

Ettevõtte maksevõime kordaja 0,8 0,7

Tulu kasv = (aruandeperioodi tulu – eelneva perioodi tulu)/eelneva perioodi tulu*100

Maksevõime kordaja = (käibevara – varud)/ lühiajalised kohustised

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Viljandimaa palgamaksjate esikümme: VILCON EHITUS OÜ

Viljandimaa parim palgamaksja on  VILCON EHITUS OÜ,  mis alustas peaaegu 10 aastat tagasi, mil juhatuse liige  Indrek Saar  selle asutas, omades selleks ajaks e
ssb.ee
Viljandimaa parim palgamaksja on VILCON EHITUS OÜ,  mis alustas peaaegu 10 aastat tagasi, mil juhatuse liige Indrek Saar selle asutas, omades selleks ajaks ettevõtluskogemust ligikaudu 13 aastat. VILCON EHITUS OÜ on käive moodustab 2018. aastal turuosast umbes 1 protsendi. Viimase viie aasta jooksul on ettevõte teeninud omanikutulu 83 000 eurot, tehes selleks käivet kokku 53,83 miljonit eurot. Viljandimaa palgamaksjate esikümme* Registrikood Nimi EMTAK tegevusvaldkond, mis on EMTAKi struktuuris tähistatud tähtkoodiga Töötajaid Keskmine brutokuupalk

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.