KAREDOR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 10 234 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 12 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga aga kom

KAREDOR OÜ hetkeolukord

Juba 10 234 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 12 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Karedor OÜ on Eestis asuv ettevõte, mis on spetsialiseerunud farmiseadmete hulgimüügile. Lisaks seadmete müügile pakub ettevõte ka müüdud seadmete hooldus- ja remonditeenuseid, tagades seeläbi nende pikaajalise ja tõrgeteta toimimise. Karedor OÜ ei piirdu ainult seadmete müügi ja hooldusega, vaid laiendab oma teenuseid ka põllumajandusliku tehnika valdkonnas. Ettevõte teeb koostööd teiste põllumajandustehnikat müüvate ettevõtetega, et koostada ja paigaldada loomakasvatushoonetele ventilatsioonisüsteeme. See on oluline teenus, mis aitab tagada loomade tervise ja heaolu, parandades seeläbi ka põllumajandustootjate tootlikkust ja tõhusust.

Lisaks tehnilistele teenustele pakub Karedor OÜ ka raamatupidamis- ja konsultatsiooniteenuseid, aidates klientidel paremini mõista ja hallata oma finantsseisundit. See on oluline teenus, mis aitab ettevõtetel teha informeeritud otsuseid ja planeerida oma tegevust tõhusamalt.

Karedor OÜ majandusaasta müügitulu ulatus 2021. aastal 450 tuhande euroni, mis on märkimisväärne tõus võrreldes eelmise aasta 336 tuhande euroga. See näitab, et ettevõte on kasvav ja arenev, suutes teenida 100% oma müügituludest Eestis.

Ettevõtte põhitegevust iseloomustavad suhtarvud olid 2022. aastal järgmised: võlakordaja (kohustused / koguvara) oli 0,13, mis on veidi kõrgem kui eelmisel aastal (0,10). Müügikäibe puhasrentaablus (puhaskasum / müügikäive) oli 14,5%, mis on madalam kui eelmisel aastal (21,4%). Koguvara puhasrentaablus (ROA: puhaskasum / koguvara) oli 8,9%, mis on samuti madalam kui eelmisel aastal (11,3%). Omakapitali puhasrentaablus (ROE: puhaskasum / omakapital) oli 10,2%, mis on madalam kui eelmisel aastal (12,6%).2022. aastal investeeriti põhivaradesse 56 tuhat eurot, mis on märkimisväärne tõus võrreldes eelmise aasta kolme tuhande euroga. See näitab, et ettevõte on pühendunud oma tegevuse laiendamisele ja arendamisele.

Juhatuse liikmele maksti 2022. aastal tasusid kokku 18 tuhat eurot, mis on sama palju kui eelmisel aastal. See näitab, et ettevõte väärtustab oma juhtkonna panust ja pühendumust.

Karedor OÜ tegevusega ei kaasne olulisi keskkonna- ja sotsiaalseid mõjusid. Aastaaruande koostamisperioodil ei ilmnenud juhtkonna hinnangul täiendavalt selliseid sündmusi, mis võivad mõjutada oluliselt järgmiste majandusaastate tulemusi.

Ettevõtte põhieesmärgiks 2023. aastal on jätkata oma tegevuse arendamist ja laiendamist, et pakkuda klientidele veelgi paremaid ja tõhusamaid teenuseid.

Rein Raabe, Karedor OÜ juhataja, on ettevõtte edukuse taga, juhtides seda kindla käe ja strateegilise visiooniga. Tema juhtimisel on ettevõte saavutanud märkimisväärse kasvu ja arengu, mis lubab oodata veelgi suuremat edu tulevikus.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas muuta lüpsmine lihtsamaks ?

Lüpsmise protsessi muutmiseks lihtsamaks võiks teha järgmist: 
 
 Kasutada õiget lüpsiseadet: Vali lüpsiseade, mis on sobilik teie loomade suuruse ja tüübi ja
ssb.ee
Lüpsmise protsessi muutmiseks lihtsamaks võiks teha järgmist: Kasutada õiget lüpsiseadet: Vali lüpsiseade, mis on sobilik teie loomade suuruse ja tüübi jaoks. Harjuta lüpsmise tehnikat: Lüpsmise tehnikat saab parandada harjutamisega, et tagada õige surve ja liikumine. Puhasta piimatoodangut: Enne lüpsmist puhasta piimatoodangut, et vältida piimakahjustusi ja suurendada piima kvaliteeti. Hoolitse oma loomade eest: Hoolitse oma loomade eest, et tagada nende hea tervis ja piima tootmine. Investeeri põllumajandusmasinatesse: Investeerida põllumajandusmasinatesse, nagu

Kuidas valmib juust?

Juustu valmistamise protsess on põhimõtteliselt piimast juustu tegemine. See protsess jaguneb kolme peamisse etappi: piima ettevalmistamine, juustu valmistamine
ssb.ee
Juustu valmistamise protsess on põhimõtteliselt piimast juustu tegemine. See protsess jaguneb kolme peamisse etappi: piima ettevalmistamine, juustu valmistamine ja juustu lagunemine. Piima ettevalmistamine: Esimese sammuna tuleb piim ette valmistada. Selleks puhastatakse piim bakteritest ja mikroobidest, mis ei ole juustu valmistamiseks sobivad. Piim tuleb ka soojendada ja tavaliselt lisatakse sellesse juustu piimhappebakterid, mis põhjustavad piima fermentatsiooni. Juustu valmistamine: Järgmine samm on juustu valmistamine. Selleks tuleb piim koaguleerida, mis tähendab et piim jaguneb

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.