UNITED TRAILERS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie ettevõte pakub laia valikut rendihaagiseid, mis on disainitud vastama erinevatele transpordiprojektidele ja veose nõudmistele.KardinpoolhaagisKardinpoolhaa

Kes me oleme ja milliseid rendihaagiseid me pakume?

Meie ettevõte pakub laia valikut rendihaagiseid, mis on disainitud vastama erinevatele transpordiprojektidele ja veose nõudmistele.

Kardinpoolhaagis

Kardinpoolhaagis on ideaalne valik veoste jaoks, mis vajavad kaitset ilmastiku- või pilkupüüdva disaini tõttu. Meie kardinpoolhaagised on varustatud avatava katusega, esimese ülestõstetava sillaga, alusekastiga euroaluste jaoks ning rohkete kinnitusaasadega (2 x 13 kinnitusaasad, igaüks 2000 kg). Lisaks on haagistel laevakinnitusaasad, varurattaraam kahele rattale, 32 küljelauda ja XL-sertifikaat, mis tagab ohutuse ja vastupidavuse.

TIR-poolhaagis

Kui otsite rahvusvaheliseks transpordiks sobivat haagist, siis on meie TIR-poolhaagis teie jaoks õige valik. TIR-tunnistusega varustatud haagis pakub lisakindlust ja turvalisust. Sarnaselt kardinpoolhaagistele on sellel avatav katus, esimene ülestõstetav sild, alusekast euroaluste jaoks ning rohkelt kinnitusaasad (2 x 13 kinnitusaasad, igaüks 2000 kg). Samuti on saadaval laevakinnitusaasad, varurattaraam kahele rattale ja 32 küljelauda.

Külmpoolhaagis

Kui veotegevus nõuab temperatuuri kontrolli, on meie külmpoolhaagised parim valik. Need haagised on varustatud Thermo Kingi või Carrieri agregaatidega, esimese tõstetava sillaga, alusekastiga euroaluste jaoks, põrandakinnitusaasadega ning lillelaiusega 2490 mm. Külmpoolhaagised tagavad teie kaupadele õige temperatuuri ja tingimused.

Portepoolhaagis

Kergekaalulised ja mitmekülgsed, portepoolhaagised sobivad suurepäraselt erinevateks transpordivajadusteks. Need haagised on varustatud 820 mm alumiiniumist portedega, varurattaraamaga kahele rattale ning rohkete kinnitusaasadega (2 x 13 kinnitusaasad, igaüks 2000 kg).

Konteinerpoolhaagis

Konteinerite vedu on lihtne ja mugav meie konteinerpoolhaagistega. Need haagised on saadaval erinevates suurustes, sealhulgas 1x20', 2x20', 1x30', 1x40', 1x40'ISO*, 1x20' keskel ja 1x45'. Lisaks on neil tõstetav sild, mis muudab konteinerite laadimise ja mahalaadimise lihtsaks.

Platvormpoolhaagis

Platvormpoolhaagised on ideaalsed suurte ja raskete koormate transportimiseks. Neil on 2 x 8 postiauku äärtes, 16 posti (igaüks 400 kg meetri kohta), 2 x 13 kinnitusaasad (igaüks 2000 kg) ning saadaval on esisein 1200 mm või 2400 mm.

Olenemata sellest, millist haagist te vajate, võite loota meie kvaliteedile, usaldusväärsusele ja laiale valikule, mis aitab teil teha oma veotegevused sujuvaks ja tõhusaks. Valige meie rendihaagised, et olla kindel, et teie kaubad jõuavad sihtkohta turvaliselt ja õigeaegselt. Oleme teie usaldusväärsed partnerid transpordimaailmas.

Võtke meiega ühendust!

Vaata rohkem

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

UNITED TRAILERS OÜ tegevusaruanne 2022

United Trailers OÜ on Eesti ettevõte, mis asutati 7. oktoobril 2009. aastal. Selle peamine tegevusala on haagiserent, mis on oluline teenus nii väikestele kui k
ssb.ee
United Trailers OÜ on Eesti ettevõte, mis asutati 7. oktoobril 2009. aastal. Selle peamine tegevusala on haagiserent, mis on oluline teenus nii väikestele kui ka suurematele transpordiala ettevõtjatele. Ettevõtte missioon on olla toeks kriitiliste ärifunktsioonide teostamisel, pakkudes klientidele võimalust rentida veoste transpordiks vajalikke haagiseid. United Trailers OÜ on pühendunud kvaliteetse teenuse pakkumisele, mis hõlmab hea varustusastmega ja nõuetekohaselt hooldatud TIR-, kardin-, porte-, külmik- ja konteiner-poolhaagiste rentimist. Ettevõte mõistab, et transpordiäri on kiire tempo

Kuidas tellida haagiseid meilt: Tellimine on lihtne ja mugav

Kui vajate kvaliteetseid rendihaagiseid oma transpordiprojektideks, oleme teie jaoks siin. Meie eesmärk on teha haagiste tellimine võimalikult lihtsaks ja mugav
ssb.ee
Kui vajate kvaliteetseid rendihaagiseid oma transpordiprojektideks, oleme teie jaoks siin. Meie eesmärk on teha haagiste tellimine võimalikult lihtsaks ja mugavaks. Allpool selgitame, kuidas saate meilt haagiseid tellida. 1. Vali sobiv haagis Meie valikus on kõik levinumad poolhaagiste tüübid, mis vastavad erinevate transpordivajaduste nõuetele. Olgu teie vajaduseks kardinpoolhaagis, TIR-poolhaagis, külmpoolhaagis, portepoolhaagis, konteinerpoolhaagis või platvormpoolhaagis, pakume Schmitz ja Krone rendihaagistele parimaid lisasid, mis tagavad suurepärase tulemuse. Kõik meie

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.