UNITED TRAILERS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kui vajate kvaliteetseid rendihaagiseid oma transpordiprojektideks, oleme teie jaoks siin. Meie eesmärk on teha haagiste tellimine võimalikult lihtsaks ja mugav

Kuidas tellida haagiseid meilt: Tellimine on lihtne ja mugav

Kui vajate kvaliteetseid rendihaagiseid oma transpordiprojektideks, oleme teie jaoks siin. Meie eesmärk on teha haagiste tellimine võimalikult lihtsaks ja mugavaks. Allpool selgitame, kuidas saate meilt haagiseid tellida.

1. Vali sobiv haagis

Meie valikus on kõik levinumad poolhaagiste tüübid, mis vastavad erinevate transpordivajaduste nõuetele. Olgu teie vajaduseks kardinpoolhaagis, TIR-poolhaagis, külmpoolhaagis, portepoolhaagis, konteinerpoolhaagis või platvormpoolhaagis, pakume Schmitz ja Krone rendihaagistele parimaid lisasid, mis tagavad suurepärase tulemuse.

Kõik meie rendihaagised on korrektselt hooldatud, mis tähendab, et saate veenduda nende usaldusväärsuses ja ohutuses.

2. Esita tellimus

Tellimuse saate lihtsalt ja mugavalt esitada meie kodulehelt. Meie veebileht on loodud selleks, et teie tellimisprotsess oleks võimalikult sujuv. Kui olete valinud sobiva haagise, täitke tellimisvorm, kus saate määrata rendiperioodi, asukoha ja muud olulised detailid.

3. Võtame sinuga ühendust

Pärast tellimuse esitamist võtab meie meeskond teiega ühendust, et täpsustada kõiki vajalikke detaile ja veenduda, et kõik teie transpordivajadused oleksid täielikult kaetud. Meie eesmärk on tagada, et saaksite just sellise haagise, mida teie projekt vajab.

Eelised meie rendihaagiste kasutamisel

Meie rendihaagised pakuvad mitmeid eeliseid, mis aitavad teil kokku hoida:

  • Alati hooldatud: Meie poolhaagised on regulaarselt hooldatud, tagades nende töökindluse ja ohutuse igal teekonnal.

  • Parimate lisadega: Pakume Schmitz ja Krone haagistele parimaid lisasid, sealhulgas avatavat katust, ABS-süsteemi, esimest ülestõstetavat silda, alusekasti ja palju muud.

  • Suur valik: Meie valikus on erinevaid poolhaagise tüüpe ja suurusi, mis vastavad erinevatele transpordivajadustele.

Haagiste rentimine meilt tähendab ka säästu parklakuludelt, hoolduskuludelt ja masinapargi uuendamiselt. Meie eesmärk on teha teie transpordiprojektid lihtsaks ja tõhusaks, pakkudes usaldusväärseid ja kvaliteetseid rendihaagiseid.

Tule ja telli haagis meilt ning avasta, kui lihtne ja mugav võib transpordi korraldamine olla!

Vaata rohkem

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

UNITED TRAILERS OÜ tegevusaruanne 2022

United Trailers OÜ on Eesti ettevõte, mis asutati 7. oktoobril 2009. aastal. Selle peamine tegevusala on haagiserent, mis on oluline teenus nii väikestele kui k
ssb.ee
United Trailers OÜ on Eesti ettevõte, mis asutati 7. oktoobril 2009. aastal. Selle peamine tegevusala on haagiserent, mis on oluline teenus nii väikestele kui ka suurematele transpordiala ettevõtjatele. Ettevõtte missioon on olla toeks kriitiliste ärifunktsioonide teostamisel, pakkudes klientidele võimalust rentida veoste transpordiks vajalikke haagiseid. United Trailers OÜ on pühendunud kvaliteetse teenuse pakkumisele, mis hõlmab hea varustusastmega ja nõuetekohaselt hooldatud TIR-, kardin-, porte-, külmik- ja konteiner-poolhaagiste rentimist. Ettevõte mõistab, et transpordiäri on kiire tempo

Kes me oleme ja milliseid rendihaagiseid me pakume?

Meie ettevõte pakub laia valikut rendihaagiseid, mis on disainitud vastama erinevatele transpordiprojektidele ja veose nõudmistele.    Kardinpoolhaagis    Kardi
ssb.ee
Meie ettevõte pakub laia valikut rendihaagiseid, mis on disainitud vastama erinevatele transpordiprojektidele ja veose nõudmistele. Kardinpoolhaagis Kardinpoolhaagis on ideaalne valik veoste jaoks, mis vajavad kaitset ilmastiku- või pilkupüüdva disaini tõttu. Meie kardinpoolhaagised on varustatud avatava katusega, esimese ülestõstetava sillaga, alusekastiga euroaluste jaoks ning rohkete kinnitusaasadega (2 x 13 kinnitusaasad, igaüks 2000 kg). Lisaks on haagistel laevakinnitusaasad, varurattaraam kahele rattale, 32 küljelauda ja XL-sertifikaat, mis tagab ohutuse ja vastupidavuse.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.