KANGUR & KARU KONSULTATSIOONID OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1553 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommen

KANGUR & KARU KONSULTATSIOONID OÜ hetkeolukord

Juba 1553 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Kangur & Karu Konsultatsioonid OÜ on õigusalast nõustamist pakkuv ettevõte, mis alustas tööd 2009.a sügisel. Meie peamisteks nõustamisvaldkondadeks on lepingu- ja asjaõigus, tööõigus, liiklusõigus, väärteomenetlusõigus ja haldusõigus.

Kangur & Karu Konsultatsioonid OÜ jaoks on majandusaasta alates tegevuse alustamisest kuni aruandeaasta lõpuni olnud suhteliselt edukas.

Kliendibaasi suurendamine on ettevõtte jätkuv eesmärk ja selle realiseerumisel lisatööjõu palkamine. Osanikud täiendavad ennast pidevalt, et ettevõtet arendada ja tõsta teenuse kvaliteeti. Lisaks on plaanis juurutada uudne lahendus juriidilise teenuse pakkumiseks interneti vahendusel.

Kuna sellega kaasnevad piisavalt suured kulud, on soov kasutada mõne võimaliku struktuurifondi toetust.

Majandusaastal töötajaid peale juhatuse liikme ei olnud. Juhatuse liige tasu ei saanud.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.