SEVKET INVEST OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 406 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

SEVKET INVEST OÜ hetkeolukord

Juba 406 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Üldinformatsioon

Valdmann & CO OÜ on asutatud 2009.a. Osaühingul on üks omanik, osakapitali suurus 2556 eurot, juhatus on ühe liikmeline.

Ettevõtte põhitegevusalaks on õigusabiteenuste osutamine nii juriidilistele kui ka füüsilistele isikutele. Abistatakse juriidiliste dokumentide koostamisel ja esindatakse kliente töövaidlus- ja kohtuistungitel.

Aruandeaasta tegevused

Ettevõte tegeles erinevate õigusteenuste osutamisega. Õigusteenused hõlmasid endas klientide nõustamist, klientide esindamist läbirääkimistel, vaidluste lahendamisi kohtuväliselt kui ka kohtudes, lepingute koostamist, klientide esindamist erinevates õiguskaitseorganites.

Aruandeaasta müügitulu oli kokku 39 536 eurot, mis on 6% enam, kui varasemal aastal

Ettevõttes töötab üks töötaja. Tööjõukulud kokku 7 001 eurot.

Majandustegevuse tulemusena saadi kasumit 28 349 eurot.

Kavandatavad tegevuse

Ettevõttel on kavas jätkata seniste õigusteenuste osutamisega vastavalt klientide vajadustele. Lähiaja tegevusteks on töömahud piisavad.

Ettevõttel on planeeritud suurendada kulutusi reklaamile ning kasutada reklaamiks erinevaid meediakanaleid. Kavas on ka teha investeeringuid töötajate arendustegevuseks ning soetada selleks õigusalast erialakirjandust (seaduse kommenteeritud väljaandeid jms).

Ettevõte on jätkuvalt tegutsev.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.