PAE LOOMAKLIINIK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 13 078 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 15 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,7 punktiga ja komm

PAE LOOMAKLIINIK OÜ hetkeolukord

Juba 13 078 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 15 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,7 punktiga ja kommenteeritud 97 korda.

Tegevusaruanne 2022

Pae Loomakliinik OÜ, mis on pühendunud lemmikloomade tervise eest hoolitsemisele, on teatanud oma 2022. aasta finantstulemustest. Kliiniku netokäive ulatus 80 704 euroni, mis on 3% väiksem võrreldes eelmise, 2021. aasta tulemustega. See on jätkuv trend, kuna ettevõtte käive on viimase viie aasta jooksul olnud kerges languses. Näiteks 2021. aastal langes käive 3% ja 2020. aastal 1%.

Ettevõte kasutab mitmesuguseid reklaamikanaleid, sealhulgas interneti infoportaale nagu Google, lemmikloomade portaalid, inforegister, infotelefonid, Soome Tallinna turismiatlase reklaam, sotsiaalmeedia platvorme nagu Facebook, kus on aktiivne Pae Loomakliiniku lehekülg, ning uuenenud kodulehekülge, mis on optimeeritud ka nutitelefonide kasutamiseks. Google otsingubrauser on osutunud suurima käibega infokanaliks.

Kliiniku asukohaks on Pae 70, Tallinn, kuid hoone remonti pole plaanis teha, kuna on olemas kolimisootus. Siiski tuli 2022. aastal teha arkoskoobi/operatsiooni ruumi remont, et see viia kooskõlla kiirgusameti nõuetega. Praegu on päevakajaline küsimus, kas praegune Pae Loomakliiniku hoone läheb lammutamisele. Kliiniku ruumid on jäänud kaasaaegse teenuse pakkumiseks veidi kitsaks ja sobivate ruumide leidmine, mis oleks vastuvõetava rendiga ja teenuse pakkumiseks soodsas kohas, on jäänud hetkel tulemuseta. Uut meditsiinitehnikat pole hangitud.

Pae Loomakliinik OÜ jätkab oma tööd väikeloomakliinikuna, pakkudes teenuseid koertele, kassidele ja eksootilistele lemmikloomadele nagu närilised, küülikud, linnud, roomajad ja kahepaiksed. Kliiniku teenuste hulka kuuluvad haiguste profülaktika, ravi ja kirurgia ning lemmikloomakaupade müük. Öiste, erakorraliste vastuvõttude osakaal on suurenenud.

Kliinikus on müügil mitmesugused koera- ja kassitoidud, nagu Hill’s, Virbac, Farmina ja Royal Canin, samuti valik loomahooldusvahendeid, mänguasju, maiustusi jne. Veterinaarteenuste müügitulu oli 62 669€, mis on 3% väiksem kui eelmisel aastal, ja loomatoitude müügi tulu oli 18 035€, mis on 2% väiksem. Loomatoitude müügi kahanemine Pae Loomakliinikus on tõenäoliselt seotud internetikaubanduse trendi kasvuga loomaomanike seas.

Pae Loomakliinik OÜ 2022. majandusaasta puhaskasumiks oli 1 327 eurot. Kliinikus töötab üks arst ja üks abiline. Töötasusid maksti 12 538 eurot ning juhatuse tasusid 1 225 eurot.

Ettevõtte majandustegevus on sarnane eelmiste aastatega. Kliiniku võimekus lubaks palju enamat, kuid kallis meditsiinitehnika seisab tugeva alakoormuse all. Lokaalse (Lasnamäe) elanikkonna madal maksevõime seab piirid kallimate protseduuride teostamisele. Kuna klientide arvu suurenemist pole mitme aasta jooksul väga märgata olnud (välja arvatud erakorralised öised vastuvõtud), siis näeb ettevõte väljundina uut asukohta. Samas on teada, et kolimine on seotud suurte lisakuludega ja neid hetkel endale lubada väga ei saa.2023. aastal prognoosib Pae Loomakliinik OÜ tegevuskasumiks umbes 10 000 eurot. Müügiargumendiks on öised, erakorralise meditsiini väljakutsed ning väga mitmekesine veterinaarmeditsiiniline diagnostika ja ravi võimekus, sealhulgas fluorograafia, kardioloogia, neuroloogia, oftalmoloogia, ultraheli, endoskoopia jne.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas olete mures oma lemmiklooma tervise pärast?

Teie karvane kaaslane on teie pere oluline osa ning tema heaolu on teile prioriteet. Lemmiklooma tervise hoidmine ja tagamine on vastutus, mida paljud omanikud
ssb.ee
Teie karvane kaaslane on teie pere oluline osa ning tema heaolu on teile prioriteet. Lemmiklooma tervise hoidmine ja tagamine on vastutus, mida paljud omanikud tõsiselt võtavad. Õnneks on olemas partner, kes seisab teie kõrval ja pakub teie lemmikule parimat võimalikku ravi ja hooldust - Pae Loomakliinik OÜ. Selles artiklis uurime, kuidas meie kliinik kasutab kaasaegset diagnostikat ja ravi, et tagada teie karvase sõbra heaolu. Lemmiklooma tervise hindamine algab täpse diagnoosiga, ja Pae Loomakliinik OÜ on varustatud tipptasemel diagnostikavahenditega, mis aitavad meil tuvastada ja mõista

Mida teha lemmiku allergiareaktsiooni puhul?

Kas teie armas lemmik kannatab pidevate sügeluste, nahaprobleemide või seedehäirete all? Kui jah, võib põhjuseks olla allergia. Allergilised reaktsioonid on lem
ssb.ee
Kas teie armas lemmik kannatab pidevate sügeluste, nahaprobleemide või seedehäirete all? Kui jah, võib põhjuseks olla allergia. Allergilised reaktsioonid on lemmikloomade seas üha sagedasemad ja võivad põhjustada nii neile kui ka teile muret. Õnneks pakub Pae Loomakliinik OÜ spetsialiseeritud allergiatestide teenust, mis võib olla võti teie lemmiku tervise ja mugavuse taastamiseks. Allergiad võivad mõjutada teie lemmiku elukvaliteeti märkimisväärselt. Sagedased sümptomid hõlmavad sügelust, nahaärritusi, kõrvapõletikke, sagedast aevastamist ja seedeprobleeme. Need probleemid võivad mitte

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.