REINSON & PARTNERID ÕIGUSBÜROO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
REINSON & PARTNERID ÕIGUSBÜROO OÜ-d juhib Erik Valtmäe, kes (ajaleht Sakala väitel) on püüdnud Eestis kurjategijate erakonda asutada ja selle õigusbüroo teg

REINSON & PARTNERID ÕIGUSBÜROO OÜ ei kuulu mitte kellelegi

REINSON & PARTNERID ÕIGUSBÜROO OÜ-d juhib Erik Valtmäe, kes (ajaleht Sakala väitel) on püüdnud Eestis kurjategijate erakonda asutada ja selle õigusbüroo tegelik omanik on registrist kustutatud ettevõte. Ehk on ka neid, kellele selline õigusnõu sobib, tavalise inimese peaks aga taoline kooslus ettevaatlikuks muutma.
  • Asutatud: 2010. aastal
  • Juht: Erik Valtmäe
  • Maksuvõlg: 4 490 eurot
Ettevõttel on jäänud esitamata 4 majandusaasta aruannet ning suur ports maksudeklaratsioone. Nõnda on raske öelda, kas tegemist on ka kasumliku äriga. Eriti kena oleks teada, kas õigusbüroos on ka mõni jurist palgal? Äripäev on säherdusi õigusnõustajaid võrrelnud posijatega, kes ilma igasuguse ettevalmistuseta tervisenõu jagavad. Värvikaid tegelasi on REINSON & PARTNERID ÕIGUSBÜROO OÜ eesotsas läbi käinud mitmeid. Osaühingu asutas 2010. aastal riiulifirmade kaupees Paap Suurmaa. Tema käest võttis juhtimise üle Sven Salumets, kes tundub igati viisaka mehega. Täna juhib ta VABA UKRAINA MTÜ-d, mis abistab Urkaina kodusõjas kannatanuid. Hiljem on õigusbüroo asjad hakanud aga allamäge minema. 2013. aastal sai ettevõtte juhiks ja omanikuks Greete Reinson. Reinson osales 2015. aasta parlamendivalimistel ning esitles ennast seal Kurjategijate Eesti Erakonna liikmena. Ühes Valtmäega mõisti Reinson 2015. aasta sügisel kelmuse eest süüdi. Nimelt oli tema üks rasedatest naistest, kes ühes Erik Valtmäega püüdis valeandmete abil suurt vanemahüvitist välja petta. 2016. aastast saati on REINSON & PARTNERID ÕIGUSBÜROO OÜ eesotsas Erik Valtmäe. Tolle õigusbüroo omanikega on lood aga sama põnevad kui juhtidega. Omaniku tuvastamine on stiilis "Eit teadis, aga eit suri ära!", sest omaniku omaniku omanik on Äriregistrist kustutatud ettevõte:
  1. Ettevõtte omanik on WISE ENGINEERING OÜ, mille tegevusalaks on märgitud tööstuslike masinate ja seadmete paigaldus. Mitmekesise mehena juhib ka seda osaühingut Erik Valtmäe.
  2. Siin tema oskused aga ei lõpe, Valtmäe on ka WISE ENGINEERING OÜ emafirma LEVALEKS OÜ juht. See firma on oma tegevusalaks märkinud rõivaste tootmise.
  3. LEVALEKS OÜ omanikuks on aga tänaseks registrist kustutatud BCC INVEST KAPITAL OÜ. Nõnda ei kuulugi õigusbüroo justkui mitte kellelegi, ometi võib see registris edasi tiksuda.
REINSON & PARTNERID ÕIGUSBÜROO OÜ kohta ütleb Inforegistri Krediidiskoor, et see õigusbüroo on krediidi seisukohalt riskantne ning ammugi ei tohiks ausõna peale selle ettevõttega äri ajada. Kui neile midagi müüa, on kindlasti tarvis küsida ettemaksu. Erik Valtmäe küsitavatest tegemistest oleme kirjutanud ka varem.   • Kutsu Krediidiskoor appi oma klientide maksevõimekust hindama!

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.