FRESCO PARTNERS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 7867 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 42 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga komme

FRESCO PARTNERS OÜ hetkeolukord

Juba 7867 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 42 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Fresco Partners majandab kahte Katharinenthal cafe&bakery kohvikut Tallinnas asukohaga Stockmanni tTallinn kaubamaja esimesel korrusel ja Kadriorus luigetiigi naabruses, kus pearõhk on kohapeal valmistatud pagar-kondiitritoodete tootmisel ja müügil koos eheda kohvikuelamuse pakkumisega. Aastatega on välja kujunenud kohalik kliendibaas. Tänu strateegiliselt hästivalitud kohvikute asukohtadele on külastajateks kohalikud inimesed.

Seoses üleüldise majanduslangusega, inimeste ostujõu vähenemisega ja varasematest kriisidest tuleneva taastumisajaga on müügitulu võrreldes eelnevate aastatega väiksem.

Jätkuvalt on tõusnud tooraine omahinnad, samuti tiheneb aastatega konkurents, seetõttu rõhume efektiivsusele ja maitseelamusi pakkuvale teenindusele. Rõhutame veelgi rohkem asjaolu, et toodame kõik oma tooted kohapeal ja me ei kasuta säilitusaineid. Tööjõukulude kasvu on oodata ka järgmisel aastal, mistõttu on juhtimise üks eesmärkidest tööjõu optimaalne kasutamine nii tootmises kui ka müügitegevuses. Majandusaasta lõppes väikese kahjumiga. Investeeriti ka põhivarasse kuna 2023.aasta algusesse oli planeeritud Stockmanni kohviku täielik remont koos kogu inventari väljavahetamisega. Müügikäibe kasvu järgmise aasta kohta on raske ette ennustada, kuid oleme optimistid. Seoses riigi keerulise majandusolukorraga, üha tõusvate tooraine hindadega ja elanikkonna elatustaseme langusega on väga raske teha kaugeleulatuvaid plaane. Oleme kindlad, et ka edaspidi pakume oma klientidele linna parimaid kooke ja küpsetisi ning raskused meid ei morjenda.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.