ASF SPORTSWEAR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kui sinu eesmärgiks on jõuda spordimaailmas tippu ning saavutada oma sportlikud eesmärgid, siis on oluline varustada end parimate spordirõivastega, mis aitavad

Kas otsid parimaid spordirõivaid, et jõuda tippu ja saavutada oma sportlikud eesmärgid? Tutvu meie tootevalikuga ja saa osa kvaliteetsest mugavusest ja stiilist!

Kui sinu eesmärgiks on jõuda spordimaailmas tippu ning saavutada oma sportlikud eesmärgid, siis on oluline varustada end parimate spordirõivastega, mis aitavad sul saavutada maksimaalset jõudlust. Meie ettevõte, ASF Sportswear OÜ, on sinu usaldusväärne partner spordirõivaste maailmas, pakkudes laias valikus kvaliteetseid ja stiilseid tooteid.

Laiaulatuslik tootevalik

Meie tootevalik vastab erinevate spordiklubide ja individuaalsete sportlaste vajadustele. Olgu sul vaja spetsiaalseid soojendusriideid hokiklubi jaoks või stiilseid klubiriideid logodega, meil on just see, mida vajad. Pakume ka kvaliteetseid firmariideid, mis aitavad su meeskonnal esineda ühtselt ja esinduslikult.

Mugavus ja vastupidavus

Meie spordirõivad on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, mis tagavad optimaalse mugavuse ja vastupidavuse ka kõige intensiivsematel treeningutel. Need rõivad hoiavad sind kuiva ja jahedana ka pingelistes olukordades ning võimaldavad sul keskenduda täielikult oma sportlikule sooritusele.

Unikaalsed disainid

Kas soovid oma meeskonda või klubi esindada ainulaadsel moel? Meie ettevõtte valikus on ka võimalus tellida tooteid oma disainiga. Saad valida erinevate värvide, mustrite ja logo trükkimise võimaluste vahel, et luua just sellised rõivad, mis peegeldavad sinu klubi või ettevõtte identiteeti.

Riided, kotid, tekstiilid ja rohkem

Lisaks spordirõivastele pakume ka laia valikut teisi tooteid, sealhulgas riidest kotte, tekstiile ning mitmesuguseid muid spordi- ja vabaaja tooteid. Meie e-pood on tõeline ostuparadiis, kus saad leida kõik vajaliku oma aktiivse elustiili jaoks.

Uued tooted ja allahindlused

Pidevalt uuendame oma tootevalikut, lisades sinna uusi ja põnevaid spordirõivaste ja -tarvikute mudeleid. Samuti pakume regulaarselt allahindlusi, et saaksid soetada kvaliteetseid tooteid soodsamate hindadega.

Torusallid 

Üheks meie eriliseks tooteks on torusallid, mis on mitmekülgne tarvik kõikidele sportlastele. Torusallid on praktilised, stiilsed ja mitmekülgsed, kaitstes sind tuule, päikese ja külma eest ning võimaldades kasutada neid erinevateks otstarveteks nagu peakatted, kaelasoojendajad, näomaskid ja palju muud.

Olgu sul eesmärgiks tõusta spordimaailma tippu või lihtsalt tunda end treeningutel mugavalt ja enesekindlalt, meie tootevalik vastab sinu vajadustele. Vali kvaliteet ja stiil - vali ASF Sportswear OÜ! Astu meie e-poodi või võta meiega ühendust ning leiame sinu jaoks sobivaimad spordirõivad ja -tarvikud.

Tutvu meiega lähemalt!

Vaata rohkem

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

ASF SPORTSWEAR OÜ tegevusaruanne 2022

ASF Sportswear OÜ on spordirõivaste tootmise ja müügi ettevõte, mis on tuntud oma kvaliteetsete toodete ja õmblusteenuste poolest. 2022. aastal saavutas ettevõt
ssb.ee
ASF Sportswear OÜ on spordirõivaste tootmise ja müügi ettevõte, mis on tuntud oma kvaliteetsete toodete ja õmblusteenuste poolest. 2022. aastal saavutas ettevõte märkimisväärse edu, kusjuures nende netokäive ulatus 868 193 euroni. See on märkimisväärne tõus võrreldes eelmise aastaga, mil netokäive oli 558 306 eurot. Ettevõtte põhitegevuseks on spordirõivaste tootmine ja müük ning õmblusteenuse osutamine. Nad on spetsialiseerunud kõikidele spordiklubidele vajaminevate rõivaste tootmisele, pakkudes laia valikut tooteid, mis vastavad erinevate spordialade vajadustele. ASF Sportswear OÜ on väike,

Kes me oleme ja millega tegeleme?

Tallinnas asuv ASF Sportswear OÜ on ennekõike spordiriideid valmistav tootmisettevõte, mis on pühendunud pakkuma parimat kvaliteeti, mugavust ja stiili nii Eest
ssb.ee
Tallinnas asuv ASF Sportswear OÜ on ennekõike spordiriideid valmistav tootmisettevõte, mis on pühendunud pakkuma parimat kvaliteeti, mugavust ja stiili nii Eesti kui ka rahvusvahelistele spordiklubidele. Meie valikusse kuuluvad mitmekülgse disainiga spordirõivad, klubiriided logodega, firmariided ning spetsiaalsed soojendusriided, mis on loodud vastu pidama ka kõige nõudlikumatele spordi väljakutsetele. Kvaliteet ja mugavus Spordirõivad on treeningute ja võistluste oluline osa ning seetõttu paneme erilist rõhku nende kvaliteedile ja mugavusele. Meie toodete valmistamisel kasutame ainult

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.