HALYRA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Algatuseks on kahtlane, et HALYRA OÜ saab hakkama ilma juhita. Kui firmas keegi ei vastuta, on asjalood ilmselgelt kehvad. Eriti veider on aga, et taoline ettev

HALYRA OÜ: hämarad lood Tartu linnavalitsuses

Algatuseks on kahtlane, et HALYRA OÜ saab hakkama ilma juhita. Kui firmas keegi ei vastuta, on asjalood ilmselgelt kehvad. Eriti veider on aga, et taoline ettevõte kulub Tartu linnavalitsusele. Miks neile seda tarvis on?
  • Asutatud: 2010. aastal
  • Töötajate arv: 1 inimene
  • Juht: puudub
  • Omanik: TARTU LINNAVALITSUS
  • Esitamata majandusaasta aruandeid: 4
Kas tegemist on näpuvea või kellegi kummalise naljasoonega? Miks peab Tartu linnavalitsus riiulifirmat, mis pole isegi oma tegevusala määranud? Viimane juht on lahkunud 2013. aastal. Edasi peaks vastutama omanik, kellel paistab olevat ükskõik. Miks rikub linnavalitsus seadust, mille kohaselt peab igal ettevõttel olema juht? Miks pole omanik esitanud aruandeid?

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.