STAND BY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 632 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteerit

STAND BY OÜ hetkeolukord

Juba 632 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

-ettevõtte lunhikirjeldus

Ettevõte Stand By OÜ on loodud 16.06.2010 ja alates 2010 aasta septembrist alustasime aktiivse tegevusega. Alates firma algusest kuni 2021.a. esimese pooleni oli peamiseks tegevuseks termotöötlusteenuse pakkumine. Teenuste põhirõhk oli suunatud juriidilistele isikutele Eestis ja Skandinaavias. 2021.a. teisest poolaastat firma tegevus muutus ning toimus järkjärguline tegevuste ümber planeerimine.

-unlevaade tegevusest ja asjaoludest, millel on määrav tähtsus ettevõtte finantsseisund ja majandustegevuse hindamisel 2021.a. oli ettevõttele muutuste aeg. Tänud COVID-19 viirusele ning maailmas toimuvale pidi kohanduma uute oludega ning leidma lahenduse, et oma tegevust jätkata. Selleks saigi vahetatud valdkonda ning uueks suunaks sai valitud väikeseadmete hoolduse ning remondi valdkond.

Kuna muudatused toimusid aasta teises pooles siis reaalseid tulemusi näeb alles 2022 aastal.

Alates 2022.a. algusest on firma peamiseks tegevuseks kümseadmete remont, hooldus ja paigaldus. Tulevikus plaan ka suuremate objektide ehitus ning hooldus.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.