SILVA SERVICE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 2103 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 14 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga komme

SILVA SERVICE OÜ hetkeolukord

Juba 2103 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 14 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Silva Service OÜ on registrisse kantud 21.07.2010.a.

Põhitegevusalaks on õhuliinide ja gaasitrasside hooldustööd, metsakultuuride hooldus, metsa istutamine, metsauuenduste hooldamine, valgustusraie. Suurimateks partneriteks on Elering AS ja Riigimetsa Majandamise Keskus.

Müügitulu oli 570 891 eurot, vähenedes eelmise majandusaastaga võrreldes 101 003 eurot. Ettevõtte kasum oli 76 293 eurot.

Majandusaastal teostati vajalikke remonditöid mõisahoones, et laiendada oma tegevusvaldkonda ning hakata tulevikus pakkuma piirkonnas erinevaid turismi- ja majutusteenuseid.

Lähiaastate arengustrateegia on tulude ja tootlikkuse kasvatamine. Jätkatakse õhuliinide ja gaasitrasside hooldustöödega ning metsakultuuride hooldusega. 2022. aastal soetati eritehnikat, mis tõstab ettevõtte konkurentsivõimet ja annab võimaluse pakkuda oma valdkonnas laiemat teenust.

Samuti jätkatakse investeeringutega mõisahoone renoveerimisse. Mõisa territooriumile rajati maapealne päikesepark, mis toodab taastuvenergiat nii oma tarbeks kui ka müügiks. Päikesepargi rajamine alandab oluliselt mõisa energiakulusid tulevikus ning tagab ettevõttele keskkonnasäästliku majandamise ja riskivaba tootluse.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.