PIZZAKIOSK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
PIZZAKIOSK OÜ-l on üle eesti 28 müügikohta, kus erinevad ettevõtted saavad frantsiisitasusid makstes müüa Pizzakioski kaubamärgi all PIZZAKIOSK OÜ poolt tarnita

Paidest pärit PIZZAKIOSK OÜ haub vallutusplaane lähinaabrite juures

PIZZAKIOSK OÜ-l on üle eesti 28 müügikohta, kus erinevad ettevõtted saavad frantsiisitasusid makstes müüa Pizzakioski kaubamärgi all PIZZAKIOSK OÜ poolt tarnitavast toorainest valmistatud söögikraami. Sel aastal alustatakse äriga Soomes ning silmapiiril on juba ka Läti ja Rootsi turud. PIZZAKIOSK OÜ alustas peaaegu 9 aastat tagasi, mil juhatuse liige Liis Toome selle asutas, omades selleks ajaks ettevõtluskogemust ligikaudu 1 aastat. Firma valdkond on restoranid jm. toitlustuskohad. Samas valdkonnas (EMTAK 56101) on tegutsevaid ettevõtteid 2018 aasta seisuga kokku 1 986 tükki, kes annavad tööd kokku 18 917-le inimesele ja kogu valdkonna 2018. aasta käibeprognoos on ca 551,57 miljonit eurot. Kuigi PIZZAKIOSK OÜ turuosa on sellest veel üpris ahtake, on firmal siiski igati hästi läinud. Viimase viie aasta jooksul on ettevõte teeninud omanikutulu 184 tuhat eurot, tehes selleks käivet kokku 1.72 miljonit eurot.

PIZZAKIOSK OÜ - varad ja finantsid 2017. aastal

  • Ühe töötaja tootlikkus: 200 323 eurot
  • Kasumimarginaal: 11 protsenti
  • Töötajate arv vähenes 2 töötaja võrra
  • Käive tõusis: 12 protsenti (600 969 eurot)
Firma finantsnäitajatest saate veelgi detailsema ülevaate, kui proovite tasuta Inforegistri täislahendust!

PIZZAKIOSK OÜ juhatuse liige Riina Ehrnsten

Riina Ehrnsten alustas äritegevusega juba 16 aastat tagasi, olles tol ajal 37-aastane. Kokku on ta aastate jooksul juhtinud 7 ettevõtet, millest täna on 4 ettevõtte juhatuses ja 2 neist on aktiivse majandustegevusega (sh. käibemaksukohuslased). Riina on tegutsenud või tegutseb valdkondades:
  • Restoranid jm toitlustuskohad
  • Valdusfirmade tegevus
  • Muude ettevõtjate ja tööandjate organisatsioonide tegevus
Riina Ehrnsten (kõik seotud ettevõtted) varad ja finantsid 2017. aastal
  • Aktiivsete ettevõtete tööjõumaksud kokku: 83 997 eurot
  • Käibed kokku: 1 024 628 eurot
  • Kasumid kokku: 54 454 eurot
  • Töötajad kokku: 16
  • Suurim palgamaksja: DIPOLLO OÜ
  • 2018. aasta prognooskäibed kokku kõikides ettevõtetes 1, 326 000 eurot
Viimati lahkus Riina Ehrnsten 11 aastat tagasi ettevõttest BONATAL OÜ, jõudes juhtida seda ettevõtet 3 aastat. Ettevõte on tänaseks Äriregistrist kustutatud. Sellest kuidas PIZZAKIOSK OÜ ärimudel täpsemalt töötab, saate lähemalt lugeda Postimehe vahendusel.  

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

PIZZAKIOSK OÜ tegevusaruanne 2022

Pizzakiosk OÜ on 2010. aastal erakapitalil asutatud ettevõte, mille põhilised tegevusalad on frantsiisitegevus ja hulgikaubandus.Pizzakiosk frantsiisiketil oli
ssb.ee
Pizzakiosk OÜ on 2010. aastal erakapitalil asutatud ettevõte, mille põhilised tegevusalad on frantsiisitegevus ja hulgikaubandus.Pizzakiosk frantsiisiketil oli 2022. aasta lõpu seisuga 30 müügikohta. Pizzakiosk OÜ kontor, õppeklass ja väikeladu asuvad Paide linnas (Järvamaa). Pizzakiosk OÜ tütarettevõtte Pizzakioski Finland Oy Ab tegutseb Soomes ja tegeleb Soome turu uurimisega ja vastutab sealse frantsiisitegevuse eest. Esimene Pizzakiosk avati 1. detsembril 2021. aastal Lohja linnas. Lisaks laienemisele Soome, on plaanis avada esimene Pizzakiosk aastal 2024 ka Rootsis.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.