IVD MEDICA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Rekordiline oli ettevõtte jaoks aga aasta 2019, mil võideti kõige suuremas summas hange

IVD MEDICA OÜ: Riigihangete lugu

Finantsid

Finantsid

Finantsprognoosid, majandusnäitajad, kinnisvarad, toetused, hanked ja kasusaajate varade väärtused

Vaata raportist >

Rekordiline oli ettevõtte jaoks aga aasta 2019, mil võideti kõige suuremas summas hange "Inkontinentsi, vaginaalprolapsi ja songa võrkude ostmine", kogumaksumusega 69 500 eurot. Hanke võitmine võimaldas vist rahulikumalt võtta, sest olulist käibekasvu see ettevõttele ei andnud.

Keskmiselt moodustab ühe võidetud hanke osakaal IVD MEDICA OÜ käibest aga tervelt 72%! Seda on väga palju ja riigihankest saadava sissetuleku ära langemine annaks firma käibele ilmselt surmahoobi.

Sestap on täiesti mõistetav ka ettevõtte aktiivsus hangetel – kokku on IVD MEDICA OÜ nende võidetud hangete kohta üldse riigihangetel osalenud (teinud pakkumisi) 5 korda. Arvestades riigihangetega kaasnevat bürokraatiat, röövib see ilmselt muu rahateenimise arvelt palju aega.

Tegu on seejuures igati väärika partneriga riigile, kes keskmiselt maksab riigikassasse makse 16% riigihankel osalemisest saadud müügikäibe suhtes. Nagu oma klassi oivik, ei ole see ettevõte oma ajaloos jätnud täitmata ei maksu- ega aruandluskohustusi, ega jätnud äripartnereid pika ninaga.

#Harjumaa #MuuJaemüük #Operatsiooniinstrumendid

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

IVD MEDICA OÜ tegevusaruanne 2022

IVD Medica OÜ põhitegevusalaks on meditsiinitarvikute müük meditsiiniasutustele.  2022. aastal IVD Medica OÜ tulu ei saanud, aruandeaasta kahjumiks kujunes 11 7
ssb.ee
IVD Medica OÜ põhitegevusalaks on meditsiinitarvikute müük meditsiiniasutustele. 2022. aastal IVD Medica OÜ tulu ei saanud, aruandeaasta kahjumiks kujunes 11 795 eurot. Peamised 2022 2021 finantssuhtarvud Müügitulu (EUR) 0 4 726 Puhaskasum (EUR) -11 795 -14 788 Maksevõime üldine tase 39,8 8,2 Võlakordaja 1,1% 6,7% Suhtarvude arvutamise metoodika: Maksevõime üldine tase = käibevarad/ lühiajalised kohustused Võlakordaja = kohustused/ varad OÜ IVD Medica maksevõime üldine tase on väga hea, mis tähendab, et ettevõttel on piisavalt vabu vahendeid, et tasuda oma jooksvaid võlakohustusi.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.