DISCSPORT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 2238 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 10 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga komme

DISCSPORT OÜ hetkeolukord

Juba 2238 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 10 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Discsport OÜ (DiscSport) on 2011 aastal asutatud sporditarvete müügiga tegelev ettevõte, mis on spetsialiseerunud discgolfi, ultimate frisbee ning koertele mõeldud frisbee tarvikute jae- ja hulgimüügile Eestis.

Lisaks tegeleb ettevõte erinevate discgolfialaste teenuste pakkumisega: - koolituste, ürituste ja võistluste korraldamine; - konsultatsioonide andmine ettevõtetele, eraisikutele, turismitaludele, spordikeskustele ja teistele discgolfist huvitatud füüsilistele ja juriidilistele isikutele; - discgolfi radade disain ning radade ehitus.

Discsport OÜ visiooniks on olla suurim ja tuntuim discgolfi alase tegevusega tegelev ettevõte Euroopas. Ettevõtte missiooniks on olla alati discgolfi huvilise jaoks olemas rahuldades nende vajadusi läbi kiire ning kvaliteetse teeninduse ja pakkuda asjatundlikku nõustamist kasutades selleks ettevõtte töötajate ja partnerite pikaajalisi discgolfi alaseid kogemusi.

Discsport OÜ põhiväärtusteks on: - kliendilähedus, - avatus, - ausus, - vastutustundlikus, - innovatiivsus.

Discsport OÜ on Innova, Discmania, Discraft, Dude Clothing, Grip Equipment, DiscGolfPark ja paljude muude populaarseimate discgolfi brändide esindaja Baltikumis. Pakume oma klientidele võimalust meie veebipoodidest (DiscSport.ee, DiscSport.lv, DiscSport.lt, DiscSport.pl, DiscSport.it ning DiscSportEurope.com) 24/7 soetada just endale vajalikku ja meelepärast discgolfi varustust enam kui 20000 toote hulgast. Kui sellest veel on vähe, siis on võimalik külastada meie Pärnu või Tallinna esindust, kus leiab nii algaja kui kogenud mängija üle 50 000 erineva toote hulgast kindlasti endale sobiva.

Meie professionaalne kollektiiv on valmis alati aitama nii õige ketta valikul, discgolfi ürituste korraldamisel, discgolfi radade disainimisel ning kõige muuga, mis seotud vähemal või rohkemal määral discgolfiga. Omame pikaajalist discgolfiradade ehitamise ja disainimise kogemust ning oleme valmis korraldama erinevaid treeningpäevi, koolitusi, võistluseid jpm.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.