LAHEMAA MESI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Mesi on looduslik magustaja, mis on tuntud oma mitmekülgsete tervisele kasulike omaduste poolest. See on rikas vitamiinide, mineraalide ja antioksüdantide poole

Kuidas on mesi tervisele kasulik?

Mesi on looduslik magustaja, mis on tuntud oma mitmekülgsete tervisele kasulike omaduste poolest. See on rikas vitamiinide, mineraalide ja antioksüdantide poolest, mis aitavad tugevdada immuunsüsteemi ja kaitsta keha erinevate haiguste eest.

Esiteks, mesi on suurepärane energiaallikas. See sisaldab lihtsaid suhkruid, mis imenduvad kiiresti vereringesse, pakkudes seeläbi kiiret energialaengut. See on eriti kasulik sportlastele ja füüsiliselt aktiivsetele inimestele.

Teiseks, mesi aitab parandada seedimist. Sellel on põletikuvastased ja antibakteriaalsed omadused, mis aitavad leevendada seedehäireid, nagu kõrvetised ja kõhupuhitus. Lisaks aitab mesi reguleerida soolestiku mikrofloorat, toetades seeläbi tervislikku seedimist.

Kolmandaks, mesi aitab kaasa haavade ja põletuste paranemisele. Sellel on antiseptilised omadused, mis aitavad vähendada põletikku ja kiirendada kudede taastumist. Mesi loob haavale niiske keskkonna, mis soodustab paranemisprotsessi.

Lisaks on mesi hea looduslik köha ja külmetushaiguste leevendaja. Sellel on rahustavad omadused, mis aitavad leevendada kurguvalu ja köha. Mesi aitab ka vähendada külmetushaiguste ja gripi sümptomeid.

Kokkuvõttes on mesi tervisele mitmel moel kasulik. Selle regulaarne tarbimine aitab tugevdada immuunsüsteemi, parandada seedimist, kiirendada haavade paranemist ja leevendada külmetushaiguste sümptomeid. Kui soovite rohkem teada saada mesi kasulikest omadustest ja selle kasutamisest, võtke ühendust [ettevõtte nimi]ga. Meie kogenud spetsialistid on alati valmis teid nõustama ja aitama teil valida parimaid tooteid ja teenuseid, mis vastavad teie vajadustele ja eelistustele.

Rohkem infot

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

LAHEMAA MESI - 100% EESTI TOODE

OÜ Lahemaa Mesi nime all tegutsevad mesinikud Madis ja Andres.  Meie põhitegevusaladeks on mee tootmine ning Eesti kliimale sobivate Kraini rassi mesilaste kasv
ssb.ee
OÜ Lahemaa Mesi nime all tegutsevad mesinikud Madis ja Andres. Meie põhitegevusaladeks on mee tootmine ning Eesti kliimale sobivate Kraini rassi mesilaste kasvatamine. Meie mesilagrupid asuvad peamiselt Lääne-Virumaal. Mesilagruppide suurus on 10-12 mesilasperet. Madis on mesindust õppinud Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskoolis. Lisaks on Madis omandanud mesiniku neljanda ja viienda kutsetaseme. Arendame oma mesilat kasutades kogemusi ning uuenduslikku ja edasipürgivat mõtlemist. Lahemaa mesilaste peamised korjealad asuvad Natura 2000 looduskaitsealadel ning Lahemaa Rahvuspargi

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.