MERTI TOOTMINE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Siseruumide kujundamisel on oluline leida lahendusi, mis mitte ainult ei rahulda funktsionaalseid vajadusi, vaid pakuvad ka esteetilist naudingut. IWS (Indoor W

Ripplaed Linear: Innovatiivsed ja efektsed siselahendused

Siseruumide kujundamisel on oluline leida lahendusi, mis mitte ainult ei rahulda funktsionaalseid vajadusi, vaid pakuvad ka esteetilist naudingut. IWS (Indoor Wood Solutions) toob turule oma uue tootesarja - Ripplaed Linear, mis ühendab endas innovaatilise disaini ja loodusliku väljanägemise, pakkudes laias valikus võimalusi siseruumidele.

Linear seeria ripplaed on mõeldud kasutamiseks mitmesugustes siseruumides, tänu oma efektsele ja naturaalsele välimusele. Need paneelid lisavad ruumidele elegantsi ja hubasust ning sobivad suurepäraselt nii avalikesse hoonetesse kui ka eramutesse. Olenemata siseruumi stiilist või funktsioonist, pakub Linear seeria ripplagede valik laia valikut disainivõimalusi.

Üks oluline omadus, mis muudab IWS ripplaed eriti atraktiivseks, on nende suurepärased tulepüsivus- ja akustilised omadused. Need ripplaed mitte ainult ei täida ruumi akustiliste nõuete standardeid, vaid aitavad ka luua meeldivat ja rahulikku keskkonda. Selle tulemusena on Linear seeria ripplaed kasutatavad mitmesugustes ühiskondlikes ruumides, sealhulgas kontorites, koolides, hotellides, restoranides ja paljudes teistes avalikes kohtades.

Mis muudab IWS ripplagede valiku eriti paindlikuks, on võimalus ehitada nii täiesti kinniseid lahendusi kui ka osaliselt kaetud lagesid. See tähendab, et Linear toodetega on võimalik integreerida erinevaid kommunikatsioonivõrke ja -süsteeme, samal ajal säilitades ruumi esteetilise kvaliteedi. See on eriti oluline hoonetes, kus visuaalne ilu on sama tähtis kui funktsionaalsus.

IWS on pühendunud pakkuma kvaliteetseid ja vastupidavaid tooteid ning Linear seeria ripplagedega on saavutatud täielik harmoonia funktsionaalsuse ja esteetika vahel. Nende paneelidega saab luua kaasaegseid ja silmapaistvaid siseruumide lahendusi, mis rõhutavad ruumi unikaalsust ja iseloomu.

Kui soovid oma siseruumides luua midagi erilist, võta meiega ühendust ja leiame koos parima lahenduse, mis vastab täpselt Sinu vajadustele ja eelistustele.

võta ühendust

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

MERTI TOOTMINE OÜ tegevusaruanne 2022

Merti Tootmine OÜ, mis on tuntud oma kvaliteetsete toodete poolest, on 2022. aastal saavutanud märkimisväärseid tulemusi. Ettevõtte müügitulu ulatus 2022. aasta
ssb.ee
Merti Tootmine OÜ, mis on tuntud oma kvaliteetsete toodete poolest, on 2022. aastal saavutanud märkimisväärseid tulemusi. Ettevõtte müügitulu ulatus 2022. aastal 887 556 euroni, mis on märkimisväärne saavutus, arvestades majanduslikke väljakutseid, millega ettevõtted kogu maailmas silmitsi seisid. Ettevõtte meeskond koosnes 2022. aastal keskmiselt 10 töötajast, kes kõik panustasid oma oskuste ja pühendumusega ettevõtte edusse. Merti Tootmine OÜ juhatuse liikmetele maksti 2022. aastal tasusid 12 110 eurot, mis näitab ettevõtte pühendumust oma juhtide tunnustamisele ja väärtustamisele.2022.

Linear: Innovatiivsed täispuidust seinapaneelid - Looduslik ilu Sinu siseruumides

Siseruumide kujunduses on täispuidust elemendid alati olnud hinnatud valik, mis lisab ruumidele soojust, loomulikkust ja ajatut elegantsi. IWS (Indoor Wood Solu
ssb.ee
Siseruumide kujunduses on täispuidust elemendid alati olnud hinnatud valik, mis lisab ruumidele soojust, loomulikkust ja ajatut elegantsi. IWS (Indoor Wood Solutions) toob turule oma uue tootesarja - Linear, mis pakub innovatiivseid täispuidust seinapaneele, mis sobivad suurepäraselt enamustesse siseruumidesse. Linear seinapaneelid rõõmustavad silma efektse ja naturaalse välimusega, mis annab ruumidele unikaalse ja iseloomuliku ilme. Olenemata siseruumi stiilist või funktsioonist, pakub Linear sarja seinapaneelide valik laia valikut disainivõimalusi, mis aitavad luua just Sinu soovitud

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.