CASTRUM GRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 4245 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga aga kommen

CASTRUM GRUPP OÜ hetkeolukord

Juba 4245 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Castrum Grupp OÜ on ettevõte, mille põhitegevusalaks on mootorsõidukite osade ja lisaseadmete müük. See on spetsialiseerunud sektor, mis nõuab põhjalikke teadmisi ja kogemusi, et pakkuda klientidele kvaliteetseid tooteid ja teenuseid. Castrum Grupp OÜ on tõestanud oma pühendumust sellele valdkonnale, pakkudes laia valikut mootorsõidukite osi ja lisaseadmeid, mis vastavad erinevatele vajadustele ja eelistustele.

Ettevõtte juhatus on ühe liikmeline, mis tähendab, et kõik otsused tehakse keskselt ja strateegiliselt. See struktuur võimaldab ettevõttel olla paindlik ja kiiresti reageerida muutustele turul. Hoolimata sellest, et juhatus on ühe liikmeline, ei ole juhatusele tehtud mingeid väljamakseid. See näitab ettevõtte pühendumust oma ressursside optimaalsele kasutamisele ja kasumlikkuse tagamisele.

Castrum Grupp OÜ on ainulaadne ka selles mõttes, et tal ei ole palgalisi töötajaid. See võib tunduda ebatavaline, kuid see on osa ettevõtte strateegiast, mis keskendub efektiivsusele ja kulude optimeerimisele. Ettevõte kasutab selle asemel lepingulisi töötajaid või allhankijaid, mis võimaldab neil olla paindlikumad ja kohaneda kiiresti muutuvate turutingimustega.

Hoolimata nendest unikaalsetest omadustest, on Castrum Grupp OÜ jätkuvalt tegutsev ettevõte. Juhatuse hinnangul on ettevõtte tulevik helge ja neil on kindel plaan jätkata kasvamist ja laienemist. Nad on pühendunud oma klientidele parima võimaliku teenuse pakkumisele ja jätkavad investeerimist oma tootevalikusse ja teenustesse, et tagada oma positsioon turul. Castrum Grupp OÜ on tõestanud, et nad on valmis vastu võtma väljakutseid ja neil on visioon, mis viib neid edasi.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Millised on meie pakutavad teenused?

Kas olete kunagi mõelnud, kuidas hoida oma sõidukit tipptingimustes või vajate professionaalset abi lisatarvikute paigaldamisel? Või äkki seisate silmitsi mõne
ssb.ee
Kas olete kunagi mõelnud, kuidas hoida oma sõidukit tipptingimustes või vajate professionaalset abi lisatarvikute paigaldamisel? Või äkki seisate silmitsi mõne elektriprobleemiga oma autoga? Siin on meie pakutavad teenused, mis aitavad teil hoida oma sõidukeid hästi hooldatuna ja probleemideta. Lisatarvikute paigaldus: 50€ / 1 tund Kas soovite oma sõidukile lisada uusi lisatarvikuid või uuendada olemasolevaid? Meie professionaalne meeskond on siin, et teid aidata! Lisatarvikute paigaldus on meie pakutav teenus, mis hõlmab kõike alates autoalarmsüsteemidest ja navigatsiooniseadmetest kuni

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.