ARSENAL CENTER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 2328 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga aga kommen

ARSENAL CENTER OÜ hetkeolukord

Juba 2328 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Arsenal tegutses aruandeaasta jooksul endiselt kaubanduspindade ning teenindus- ja kontoripindade üürileandjana aadressil Erika 14,

Tallinn. Arsenalis omavad pinda ankurüürnik Selver ning ka mitmed outlet-poed ning toitlustuskohad. Nii kaubandus- kui kontoripinnad olid aruandeperioodi lõpuks peaaegu 100% väljarenditud, vabade pindade osakaal oli alla 1% kogupinnast.

Arsenal Center OÜ üüritulu oli aruandeaastal 1 389 397 EURi ning puhaskasum 404 035 EURi. Ettevõttel oli aruandeaasta lõpul kaks töötajat.

Aruandeaasta lõpu seisuga saadud pangalaenu ja kinnisvara väärtuse suhe (saadud pangalaenud/kinnisvara väärtus) oli 72,16% (2021 aastal 55,45%). Varade brutotootlus (bruto renditulu/kinnisvara väärtus) oli 8,40% (2021 aastal 7,8%).

Olulisi uurimis- ja arendustegevuste projekte ning nendega seotud väljaminekuid ei olnud. Olulisi keskkonna- ja sotsiaalseid mõjusid ning finantsinstrumentide finantsriskide maandamist ega kursside muutumisega seotud riske ei esinenud.

Teataval määral on Arsenali kaubanduspindade üürnikke mõjutanud 2022.a. veebruarikuus alanud Venemaa kallaletung Ukrainale ning sellest tulenev energiahindade ja toorainete hindade tõus. Jaekliendid on endiselt mõnevõrra ettevaatlikumad ning eelkõige toidukaupade hinnatõus ja intressitasemete tõus jätab majapidamistele teenuste ja muude toodete tarbimiseks vähem vahendeid. Kui

Venemaa oma sõjategevust oluliselt ei laienda, siis võib loota, et tagajärjed on vaid ajutised ning ei mõjuta oluliselt Arsenali pikaajalist väärtust. Loodame, et jätkuv inflatsioon ja edasine intressitõus ei vii majandust liiga sügavasse langusse.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kalaarsenal avab taas uksed 27. märtsil

Meil on häid uudiseid kalasõpradele!
Pärist lühikest mõttepausi avab Kalaarsenal taas uksed 27. märtsil kell 10.
Jagame Kalaarsenali uudist:
“Naise võin küll võ
arsenalkeskus.ee

Arsenalis avas uksed Lillede Villa

Endise Jardini lillepoe pinnal avas uksed uus lillepood Lillede Villa.
Lillede Villa hoolitseb selle eest, et iga tähtpäev oleks meeldejääv sündmus!
Lillede Vil
arsenalkeskus.ee

Jõulueelne Gurmeelaat 21. detsembril kell 12-18

Veel loetud päevad enne jõulupühi muutub Arsenali aatrium mõnusaks jõuluhõnguliseks laadaplatsiks, kus letid on lookas (peamiselt kodumaiste) gurmeetoodetega.
J
arsenalkeskus.ee

KINGISPIKKER: leia 24 kingiideed

Kui tahad olla selle aasta stiilseim jõuluvana, siis oled jõudnud õigele lehele! Siin leiad spikerdamiseks 24 väga head kingiideed.
Oleme väike ja hubane keskus
arsenalkeskus.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.