ATS & CO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 965 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga komment

ATS & CO OÜ hetkeolukord

Juba 965 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

2022. aastal jätkas Ats & CO OÜ oma 2011. aastal alustatud põhitegevust, milleks on puidust detailide ja mööbli tootmine ja nende müümine.

Lisaks investeeris firma kinnisvarasse ja alustas kinnisvara renoveerimistöödega.

Suuresti mõjutas puidusektorit Venemaa veebruaris alustatud Ukrainavastasene sõjategevus. Kehtestati piirangud kaupadele ja materjalide hinnad läksid kallimaks nind seoses sellega vähenes ka tootmine ning müük.

Ettevõtte 2022. aasta majandusaasta lõpetati kahjumiga.

Ettevõtte eesmärgiks on püsida kasumlik, jätkuvalt pakkuda kõrgetasemelisi tooteid oma klientidele ning leida uusi kliente.

Juhatuses on 1 liige. Juhatuse liikmele tasu ei makstud ning muid soodustusi ei ole saanud.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.