GEONIK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 513 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga komment

GEONIK OÜ hetkeolukord

Juba 513 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

GeoNik osaühing on loodud 17.11.2011. Majandustegevus algas 01.01.2012. Põhitegevuseks oli 2022 aastal peamiselt geodeeteliste tööde teastamine.Töösid teostati peamiselt Tartus, Tartu ümbruses ja üle Eesti. Osaühing koosneb kahest osanikust.Ühele osanikule maksti palka 2022 aastal ja kelle peamiseks ülesandeks oli maamõõdu tööde korraldamine ja osaühingu juhtimine. Teised töötajad olid tasustatud töövõtulepingu alusel. 2022 aastal oli ettevõtte tööde maht võrreldes eelmise aastaga stabiilne, mille tagasid pikaajalised koostööpartnerid ja ehitussektori jätkuv elavlemine. Möödunud Covid-19 pandeemia meie ettevõtte tegevust oluliselt ei mõjutanud.

Põhilised kulud olid seotud 2022 aastal osaühingu investeerimisega põhivarasse ja jooksvate kulutustega. Sellega kaasnes ka Liisingukohustus.

samuti põhikulud olid seotud ülalpidamisega ja palgakulud. 2022 aastal tehti suuremaid investeringuid töövahenditesse ja põhivarasse.

Ettevõttel on soetatud kõik peamised töövahendid kvaliteetse maamõõdu ja maakorralduslike tööde teostamiseks.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.