PHOSPHORUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 633 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga komment

PHOSPHORUS OÜ hetkeolukord

Juba 633 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Phosphorus OÜ on asutatud 2011. aastal. Ettevõtte põhitegevusalaks on tootmis- ja jäätmekäitlusseadmete tootmine ja taastamine. Lisaks ka rasketehnika remont ja hooldamine ning üldehitustööd.

Phosphorus OÜ peamised tegevused on olnud 2022. aastal Marico Holding OÜ ja Marico Metall OÜ tehnika ja seadmete remont, hooldus ja ümberehitus. Samuti on täiustatud tootmistsehhi haavlipritsi ja värvimiskambri ehitusega ning sildkraana paigaldusega.

Ettevõtte juhtkond näeb lähituleviku prioriteete tootmistehnoloogia arendusprojetides ja jäätmekäitlusseadmete projekteerimises. Usume, et meie lahendustega on võimalik vähendada jäätmete ladestamist ja suurendada taaskasutatud materjalide osakaalu.

Aruandeaasta müügitulu oli 90 903 eurot (2021: 191 199 eurot). Põhivarasse investeeriti 8 212 eurot (2021: 0 eurot).

Järgmisel, 2023. aaastal on plaanis soetada seadmeid ja kohandada tootmistsehh, mis võimaldaks efektiivselt toota eelnimetatud tooteid ja teostada remondi- ja hooldustöid. Kindlaks eesmärgiks on ka aasta teises pooles komplekteerida suurem meeskond, kellega eesmärgid ellu viia.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.