MONTRECO OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 14 002 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 41 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga aga kom

MONTRECO OÜ hetkeolukord

Juba 14 002 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 41 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Montreco OÜ on Eesti ehitusettevõte, mis on pühendunud kvaliteetsele ehitustööle ja innovatsioonile. Asutatud 2011. aastal, on ettevõte kasvanud üle 40 professionaali meeskonnaks, kes on võimelised teostama nii väiksemahulisi ehitustöid kui ka mastaapseid, keerukaid ja innovaatilisi projekte. Montreco OÜ portfellis on mitmesuguseid projekte, alates suurtest tööstuslikest hoonetest, põllumajandushoonetest ja -rajatistest, kaubandus- ja toitlustuspindadest kuni eramajadeni. Ettevõtte eesmärgiks on pakkuda kliendile nn. võtmed kätte lahendust, mis tähendab, et nad hoolitsevad kõigi ehitusprotsessi aspektide eest alates projekteerimisest kuni ehituse lõpuni.

Montreco OÜ põhitegevusaladeks on ehituse peatöövõtt, projektijuhtimine, üldehituse, betooni- ja montaažitööde teostamine, elektritööde teostamine, nii tugev- kui nõrkvoolutööd ning pinnasetööde teostamine koos ekskavaatorite täisteenuse rendiga. Ehituse peatöövõtulepingu puhul tagab Montreco OÜ tööde kvaliteedi ja tähtaegse valmimise lepingulise maksumusega.

Ettevõtte kvaliteedijuhtimise, keskkonnakaitse ja tööohutuse pühendumust tunnustatakse rahvusvaheliste sertifikaatidega ISO 9001, ISO 14001 ja OHSAS 18001. Need sertifikaadid kinnitavad, et Montreco OÜ järgib kõrgeid standardeid oma tegevuses, tagades nii kvaliteetse lõpptulemuse kui ka ohutu töökeskkonna.2022. aastal ehitasid ehitusettevõtted Eestis ja välisriikides kokku 1% vähem kui aasta varem. Ehitusettevõtted ehitasid kokku 4,2 miljardi euro eest, sellest hooneid 2,8 miljardi ja rajatisi 1,4 miljardi euro eest. Võrreldes 2021. aastaga ehitati hooneid 6% vähem ja rajatisi 9% rohkem. 2022. aasta ehitusturgu iseloomustas kiire ehituskulude kasv. Kohalikku ehitusturgu mõjutas enim hoonete ehitusmahtude vähenemine. Vähem tehti hoonete remondi- ja rekonstrueerimistöid. Hoonete uusehitus jäi aasta varasemaga samale tasemele. Rajatiste puhul kasvas ehitusmaht eelkõige remondi- ja rekonstrueerimistööde tõttu, rajatiste uusehitus aga vähenes.

Montreco OÜ 2022. aasta müügitulu oli 9 153 150 eurot, kasvades aastaga 32,39% võrra (2021.a. 6 913 579 eurot). Kõik ehitusobjektid asusid Eestis. Suurimad nendest 2022. aastal olid: Koidula majandushoone ehitus, Kuusalu Kooli juurdeehituse lõpetamine,Tartu Coop Logistikakeskuse, Mahtra Hambakliiniku ja Tallinna Tehnikakõrgkooli, Rakvere Krooni Selveri renoveerimistööd.2022. aastal ehitusseadmetesse investeeringuid ei tehtud. Suurim investeering oli transpordivahendite soetamine seoses täiendavate ametikohtade loomisega. 2022. aasta lõpu seisuga töötas ettevõttes 37 inimest.2023. aastal jätkab Montreco OÜ aktiivset ehitustegevust Eestis ning teeb kõik selleks, et kasvatada müügimahtu. Lisaks teeb ettevõtte suuri pingutusi, et muuta ehitusprojektide läbiviimine senisest veelgi efektiivsemaks. Ettevõte peab digitaalsete lahenduste kasutuselevõttu üleüldse ning eriti ehitussektoris eraldi suureks võimaluseks. Hoogsalt arenev digiehitus ehk mitmesugused digitaliseerimise lahendused aitavad kaasajastada ehitust, tõsta efektiivsust ja muuta selle majandussektori kuvandit atraktiivsemaks noorte seas, kellel seisab ees eriala valik. Seni kasutatud digilahendused on muutumas igapäevaseks standardiks ning erinevate programmide võimalusi on plaanis tänasest veelgi enam rakendada. Seda nii põhitegevuses, ehk ehituses, kui ka tugiteenustes.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Ettevõttest | Montreco OÜ

Montreco OÜ on 2011. aastast tegutsev ning kodumaisel kapitalil põhinev ettevõte, kelle peamisteks tegevusvaldkondadeks on peatöövõtt ja projektijuhtimine.
ssb.ee
Montreco OÜ on 2011. aastast tegutsev ning kodumaisel kapitalil põhinev ettevõte, kelle peamisteks tegevusvaldkondadeks on peatöövõtt ja projektijuhtimine.

Masinate Rent | Ehitusmasinate rent | Montreco OÜ

Meie masinad sobivad igasugusele pinnasele ja kõikide tööde jaoks. Kui sul on soov rentida ehitusmasinat, siis võta meiega ühendust.
ssb.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.