SIMPLBOOKS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
2020. aasta on seljataha jäänud ning otsustasime võtta oma aasta kokku SimplBooksis. Üldiselt võib öelda, et meil oli suur lii

TOP 7 SimplBooks uuendust aastal 2020

2020. aasta on seljataha jäänud ning otsustasime võtta oma aasta kokku SimplBooksis. Üldiselt võib öelda, et meil oli suur liidestuste aasta, sest enamik meie suurematest uuendustest olid uued liidesed. Nimelt, kokku tulime välja 7 uue liidestusega. Kuid aastasse mahtus ka teisi olulisi uuendusi, mis muudavad meie klientide elu lihtsamaks! Aasta 2020 TOP uuendused SimplBooksis olid järgmised:

1. Võrdlevad aruanded

 
SimplBooksis on raamatupidamisaruannete juures võimalik võrrelda aruanded eelmiste perioodidega näiteks aasta, kvartali, kuu või nädalaga. Valitud lühemate perioodide või varasemate aastate tekivad automaatselt arvutatud muutused (summad). Kirsiks tordil on see, et SimplBooksis saab neid kahte võrdlust veel omavahel ka kombineerida!

2. Swedbank Gateway liidestus

 
Swedbank Gateway liidestusega kaasneb võimalus automaatselt pangaväljavõte SimplBooksi importida. Eelmise päeva tehingud imporditakse automaatselt igaöiselt SimplBooksi ja need ilmuvad pangatehingute impordi vaatesse. Pangatehingute impordi vaatesse pääseb nüüd mugavamalt läbi ettevõtte ülevaate (dashboardi) lehe, kus kuvatakse ülevaatlikult ootel (salvestamata) pangatehingute arv ning põgus eelvaade. Lisaks saab Swedbanki liidestuse kaudu maksekorraldusi panka saata, mis tuleb ainult veel internetipangas kinnitada.

3. SEB Baltic Gateway liidestus

 
SimplBooksis on nüüd võimalik aktiveerida SEB Baltic Gateway liidestus otse pangaga. SEB Baltic Gateway liidestus hõlmab endas hetkel vaid pangaväljavõtte automaatset importi SimplBooks keskkonda. Makseid hetkel veel paraku panka pole võimalik saata üle liidestuse. Maksekorraldusi saab endiselt aga failina alla laadida ja panka üles laadida. 

 

4. LHV Connect liidestus

 
SimplBooksis on ka LHV pangakontode liidestamise võimalus. See tähendab, et kui aktiveerite LHV Connect liidestuse, siis jõuavad LHV pangakontodel kajastatud tehingud automaatselt teie SimplBooks keskkonda. Teil jääb üle vaid tehingud kinnitada. Lähitulevikus lisame kindlasti ka täisautomaatse kinnitamise võimaluse ehk teil ei ole vaja uute tehingute kajastamiseks ise nö lillegi liigutada!

 
5. Telema EDI liidestus

 
Telema EDI liidestus on mõeldud just väiketootjatele või edasimüüjatele, kellel on vaja tarnida tooteid suurtele jaekettidele. Telema liidestusega saab lisaks e-arvetele saata masinloetaval kujul ka müügitellimusi, saatelehti ja kinnituslehti. 

 

6. WooCommerce, PrestaShop ja Shopify liidestused

 
SimplBooksis on nüüd olemas liidesed Shopify, PrestaShopi ja WooCommerce (WordPress) e-poe platvormidega. See tähendab seda, et nüüd on võimalik tellimused e-poodidest müügiarvetena otse SimplBooksi importida. Tegemist on aga poolautomaatsete liidestega, mis tähendab, et e-poe tellimused ei teki automaatselt SimplBooksi, vaid SimplBooks kasutaja peab selleks import nuppu vajutama. Kasutaja saab tellimused “tõmmata” SimplBooksi endale sobival ajal, näiteks iga hommik-lõuna-õhtu.

 
7. Uus ettevõtte ülevaade ehk dashboard

 
Täiendasime ettevõtte ülevaate lehte mitmete uute graafikute ja tabelitega ning muutsime ülevaate kasutaja poolt seadistatavaks. Kusjuures iga ettevõtte kasutaja, kellel on õigus ettevõtte ülevaadet näha, saab selle vaate kujundada vastavalt enda huvidele.

 

Peale suurte uuenduste alustasime 2020. aasta kevadel esmakordselt webinaride läbiviimisega. Aasta jooksul viisime läbi 7 webinari, milles käsitlesime erinevaid raamatupidamisega seotud teemasid SimplBooks tarkvaras. Alustades SimplBooksi tarkvara enda jaoks sobivalt seadistamise õpetusega kuni põhivara teemani välja. Järgmisel aastal juba plaanime teieni tuua uusi webinare! Kõik webinarid on ka järelvaadatavad ning need leiab meie YouTube’i kanalilt SimplBooks Eesti. Palju kasulikke õpetusi SimplBooks tarkvara kasutamiseks :)

 

Lisaks paljudele uuendustele suurenes 2020. aasta jooksul ka SimplBooksi tiim kahe uue liikme võrra ehk meiega liitus tarkvara analüütik Koidu ja tarkvara testija Mered :) Oleme tänaseks kasvatanud oma tiimi 10-liikmeliseks! Kokkuvõtvalt võib öelda, et 2020. aasta SimplBooksis oli töine ja vägagi edukas ning me teeme kõike selle nimel, et pakkuda oma klientidele parimat. Uuel aastal uue hooga!

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

SIMPLBOOKS OÜ tegevusaruanne 2022

SimplBooks OÜ on ettevõte, mis on pühendunud samanimelise ERP tarkvara arendamisele ja turustamisele. Meie peamine eesmärk on luua tõeliselt lihtne ja automaatn
ssb.ee
SimplBooks OÜ on ettevõte, mis on pühendunud samanimelise ERP tarkvara arendamisele ja turustamisele. Meie peamine eesmärk on luua tõeliselt lihtne ja automaatne raamatupidamistarkvara, mis on mõeldud kasutajatele, kes soovivad oma finantsjuhtimist lihtsustada ja automatiseerida. Lihtsuse mõõdupuuks on meie jaoks aeg, mis kulub uuel kasutajal programmi tundma õppimiseks. Automaatsuse mõõdupuuks on aeg, mis kulub kasutajal kõigi vajalike finantstegevuste sisestamiseks või kontrollimiseks. 2022. aasta lõpuks oli SimplBooksil üle 20 000 kasutaja. Maksvate klientide arv kasvas seejuures aastaga

Kas Teie ettevõtte finantsid on lihtsalt ja selgelt hallatavad?

Kui tegemist on ettevõtte finantsjuhtimisega, on lihtsus ja selgus kaks võtmekomponenti. Just nende märksõnadega alustamegi, et tutvustada teile uut ja kaasaegs
ssb.ee
Kui tegemist on ettevõtte finantsjuhtimisega, on lihtsus ja selgus kaks võtmekomponenti. Just nende märksõnadega alustamegi, et tutvustada teile uut ja kaasaegset lähenemist raamatupidamisele - tervitame teid maailma, kus kõik on lihtne ja arusaadav. Lihtne ja selge ülevaade ettevõtte finantsidest Meie raamatupidamistarkvara pakub teile kiiret ja selget ülevaadet ettevõtte finantsidest. Unustage keerulised tabelid ja arvutustabelid, sest meie tarkvaras on kohe olemas eelseadistatud põhilised aruanded, mis sisaldavad bilanssi, kasumiaruannet ja rahavoogusid. Nii saate alati reaalajas

SimplBooks raamatupidamistarkvara


  \
ssb.ee
\"Kasutan SimplBooks tarkvara juba üle 7 aasta ja olen väga rahul. Väiksematele ettevõtetele on see väga mugav ja lihtsasti kasutatav tarkvara. Leian, et SimplBooks on hetkel turul üks parimaid pakkumisi oma võimaluste ja hinna suhte poolest. Kõige rohkem hindan seda, et nii minu kliendid kui mina raamatupidajana näeme samu andmeid. Lisaks on võimalik vajadusel luua erinevate õigustega kasutajaid. Kõik vajalik on ühes tarkvaras olemas - palga-, lao- jm arvestus rääkimata raamatupidamise aruannetest. Kiidan väga ka kasutajatuge!\"  - Mairi Uiboaed, raamatupidaja, Kermalen OÜ  

Levinud müüdid raamatupidamistarkvara kohta - SimplBooks

Tänapäeva võimalused toetavad väga suurel määral seda, et raamatupidamine saab olla lihtne ka algaja ettevõtja jaoks. Loe lähemalt siit!
ssb.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.