STILE WORLD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Internetiavarustes leiduva informatsiooni põhjal on tegemist e-poega, mis müüb käsitsi maalitud õlimaale, siidililli, kunstpuid- ja taimi. Erinevalt autodest võ

STILE WORLD OÜ: juht on nukralt üksi

Internetiavarustes leiduva informatsiooni põhjal on tegemist e-poega, mis müüb käsitsi maalitud õlimaale, siidililli, kunstpuid- ja taimi. Erinevalt autodest või kinnisvarast on kunstpuid miljoni euro eest müüa keeruline. Mitmele kummist palmile tuleks selleks uus omanik leida?
  • Käive 2017. aasta IV kvartalis: 1,2 miljonit eurot
  • Käive 2017. aasta I-III kvartalis: 0 eurot
  • Käive 2015.aastal: 0 eurot
  • Tasutud maksud 2017. aastal: 0 eurot
  • Töötajate arv 2017. aastal: 0 inimest
  • Asutatud: 2012.aasta jaanuaris
  • Ettevõtte juht: Eero Pilv
Tulemuse teeb seda mõistatuslikumaks asjaolu, et STILE WORLD OÜ e-pood on vähemalt märtsi teises pooles varjusurmas. Kui mul õnnestuks nii käbe e-pood püsti panna, siis hoiaksin seda kui silmatera. Töötajaid ettevõttel ei ole ning kogu andmesisestuse, logistika, raamatupidamise, turunduse ja veebilehe loomise on juht ja omanik Eero Pilv üksi ära teinud. Tegemist on kas tõeliselt tööka inimesega, või on mõni maks ikkagi tasumata jäänud.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

STILE WORLD OÜ tegevusaruanne 2022

Ettevõte on jätkuvalt tegutsev.
ssb.ee
Ettevõte on jätkuvalt tegutsev.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.