MEDICAL24 OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Talvisel kütteperioodil või suvel, kui kasutame kliimaseadet, on tihti probleemiks kuiv õhk, mis pärsib head und, suurendab nina ja hing

Miks kasutada õhuniisutit ja kuidas seda valida?

Talvisel kütteperioodil või suvel, kui kasutame kliimaseadet, on tihti probleemiks kuiv õhk, mis pärsib head und, suurendab nina ja hingamisteede haigusi, astmat, allergiat ning loob ka soodsamad tingimused bakterite ja viiruste levikuks, siinkohal on õhuniisuti asendamatu abimees.

Samuti saab õhuniisutit kasutada eetrelike õlide difuuserina kas siis haigestumise korral või lihtsalt toa meeldivaks lõhnastamiseks.

Meie valikust leiate 3in1 õhuniisuti Humi Rainbow, mis täidab nii lambi, õhuniisuti kui ka eetrelike õlide difuuseri fuktsiooni.

Külma auruga ultraheli niisuti Humi Rainbow on atraktiivse disainiga ning lisaks töötab LED-lambina (7 erinevat värvi), valgust saab ka välja lülitada. Seade on vaikne ja ohutu ning auru suunda ja väljavoolu kiirust on võimalik reguleerida.

Kuna enamasti kasutatakse õhuniisuti just öösiti, siis on väga oluline valida niisuti, mille veepaak oleks piisavalt suur, et seade suudaks auru toota kogu öö. Humi Rainbow veepaak on suisa 2,8 L ning võimeline järjestikkuselt töötama kuni 10 tundi.

Oluline on jälgida ka seadme tootlikkust ning seda, kui suure ruumi jaoks on see mõeldud, muidu ei pruugi seade märgatavt leevendust või kasu tuua. Humi Rainbow on mõeldud kasutamiseks kuni 25 m2 ruumis ning toolikkus on kuni 280 ml/h.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

MEDICAL24 OÜ tegevusaruanne 2022

Medical24 OÜ põhitegevusalaks 2022. aastal oli meditsiiniseadmete müük.  Müügitulu aruandval aastal oli 394'649 eurot (2021. a 654'744 eurot), mis võrreldes 202
ssb.ee
Medical24 OÜ põhitegevusalaks 2022. aastal oli meditsiiniseadmete müük. Müügitulu aruandval aastal oli 394'649 eurot (2021. a 654'744 eurot), mis võrreldes 2021. aaastaga on kahanenud 40%. 2023.aastal kavatseme kasvatada turuosa ja tõsta kasumlikkust.

Blogi - Hapnikravi kodus!

Kodused hapnikravi võimalused 
 Tänapäeval on hingamispuudulikkusega patsientidele koduse hapnikravi määramine muutunud hõlpsa
ssb.ee
Kodused hapnikravi võimalused Tänapäeval on hingamispuudulikkusega patsientidele koduse hapnikravi määramine muutunud hõlpsamaks ning rahaliselt kättesaadavamaks kui kunagi varem. Erinevate haiguste, nagu astma, südamepuudulikkuse ja muude hingamisprobleemide puhul on just hapniku manustamine üks esmastest ravimeetoditest. Samuti kasutatakse hapnikku COVID-19 raskemate juhtude esmasel ravimisel. Hapnikravi pakub patsientidele liikuvust ning paremat elukvaliteeti. Erinevad hapnikravi seadmed Traditsiooniliselt on

Blogi - Milline peaks olema Teie kliiniku sterilisatsiooniprotsess?

Milline peaks olema Teie kliiniku sterilisatsiooniprotsess? 
 Haiglate ja kliinikute üks tähtsamaid protsesse on meditsiiniliste instrumentide t&otild
ssb.ee
Milline peaks olema Teie kliiniku sterilisatsiooniprotsess? Haiglate ja kliinikute üks tähtsamaid protsesse on meditsiiniliste instrumentide tõhus steriliseerimine – sellest sõltub suuresti patsiendi ohutus ja heaolu. Täienenud teadlikkus erinevate haigustekitajate osas on suurendanud tervishoiuasutuste huvi oma sterilisatsiooniprotsess täielikult läbi mõelda ning tihti ümbergi teha. Tõhusaks sterilisatsiooniks peaks läbima kolm tähtsat sammu - instrumentide puhastamine, pakendamine ning steriliseerimine. Nende

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.