LOUD'N LIVE PROMOTIONS ESTONIA OÜ

3
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meelelahutusmees ja seltskonnatäht Sten-Erik Jantson juhib kokku 11 ettevõtet, aruandlusega on pahuksis nendest 4, mitmed kekslevad maksuvõla ümber igakuiselt.

LOUD'N LIVE PROMOTIONS ESTONIA OÜ: Sten-Erik Jantsoni suurim murelaps

Meelelahutusmees ja seltskonnatäht Sten-Erik Jantson juhib kokku 11 ettevõtet, aruandlusega on pahuksis nendest 4, mitmed kekslevad maksuvõla ümber igakuiselt. Tema juhitud LOUD'N LIVE PROMOTIONS ESTONIA OÜ on maksudega aga sootuks hädas.
  • Maksuvõlg: 14 971 eurot
  • Asutatud: 2012. aastal
  • Juht: Sten-Erik Jantson
  • Töötajate arv: 1 inimene
  • Prognooskäive 2017. aastal: 639 000 eurot
LOUD'N LIVE PROMOTIONS ESTONIA OÜ põhitegevuseks on meelelahutuse korraldamine. Meelelahutuse ja toitlustusega tegelevad ka teised Jantsoni firmad, millest paljud kas ei taha või ei viitsi maksude ja aruandlusega asju korras hoida. Valdusfirma TAEVATREPP OÜ on jätnud esitamata 2 majandusaasta aruannet. Restoran NEXT LEVEL AGENCY OÜ-l tekib aegajalt maksuvõlg, mis tänaseks on ära klaaritud. LOUD`N`LIVE EVENT OÜ on jätnud esitamata käibedeklaratsiooni, ka maksuvõlg on ettevõttes sage külaline. Jookide serveerimisega tegelev DANCING PARIS OÜ on praeguseks asjad korda ajanud, aga ka selles ettevõttes ei ole maksuvõlg täiesti võõras küsimus. Restoranid TAEVAPROJEKT OÜ ja ROCKMEEDIUM OÜ tantsivad maksuvõlaga tangot lausa igakuiselt. Sten-Erik Jantsoni juhitud ettevõtetest 4 on meie andmetel siiski igati ontlikud, ehk saab peatselt selliseks ka LOUD'N LIVE PROMOTIONS ESTONIA OÜ.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

LOUD'N LIVE PROMOTIONS ESTONIA OÜ tegevusaruanne 2022

Loud'n Live Promotions Estonia OÜ põhitegevuseks on meelelahutuse korraldamine.  Aaruandeperioodil moodustas ettevõtte müügitulu 235,3 tuh. eurot.  Investeering
ssb.ee
Loud'n Live Promotions Estonia OÜ põhitegevuseks on meelelahutuse korraldamine. Aaruandeperioodil moodustas ettevõtte müügitulu 235,3 tuh. eurot. Investeeringuid materiaalsesse põhivarasse tehti kokku summas 27 391 eurot. Suuremaks investeeringuks oli inventari soetamine. Loud'n Live Promotions Estonia OÜ juhatus on üheliikmeline.Juhatuse tööd aruandeaastal ei tasustatud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.