AR PRO PARTNERS OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pro Detailing Stuudio ja Koolituskeskus, mis on osa ettevõttest AR PRO PARTNERS OÜ, on juba alates 2016. aastast pakkunud kvaliteetseid täiskasvanute täiendkool

Pro Detailing Stuudio ja Koolituskeskus - Parim valik autodetailingu täiendkoolitusteks

Pro Detailing Stuudio ja Koolituskeskus, mis on osa ettevõttest AR PRO PARTNERS OÜ, on juba alates 2016. aastast pakkunud kvaliteetseid täiskasvanute täiendkoolitusi autodetailingu valdkonnas. Olles Eesti Töötukassa koolituskaardi koostööpartner alates 2017. aastast, on ettevõte tuntud oma pühendumise ja professionaalsuse poolest.

Ettevõtte meeskond koosneb sertifitseeritud koolitajatest ja paigaldajatest, kellel on rohkem kui 10 aastat kogemust autodetailingu valdkonnas. Lisaks omavad koolitajad ka autohoolduse nano-keraamiliste vahendite sertifikaate ning paigalduslube, mis tagavad nende laialdased teadmised ja oskused.

Pro Detailing Stuudio ja Koolituskeskus pakub mitmekesiseid koolitusi nii eesti kui ka vene keeles, ning soovi korral on võimalik korraldada koolitusi ka inglise keeles. Koolituste läbiviimise kohaks on ettevõtte enda mugav Pro Detailing Stuudio ja Koolituskeskus, kus on olemas kõik vajalikud instrumendid ja materjalid.

Kõik koolitused hõlmavad põhjalikku teooriat ja praktilisi harjutusi, kus iga osaleja saab iseseisvalt oma töö valmis teha. Koolituse hind sisaldab kõiki vajalikke instrumente ja materjale, samuti tee- ja kohvipause. Koolituste lõpus antakse igale osalejale tunnistus, mis tõendab nende omandatud oskusi ja õppekava edukat läbimist.

Pro Detailing Stuudio ja Koolituskeskus ei piirdu ainult koolituste pakkumisega. Pärast koolituse lõpetamist saavad osalejad 3-kuulise tasuta juhendamise ning tehnilise toe 24/7. Lisaks aitab ettevõte lõpetajatel alustada oma äri, pakkudes abi vajaliku inventari soetamisel.

Pro Detailing Stuudio ja Koolituskeskus on ideaalne valik neile, kes soovivad oma teadmisi täiendada autodetailingu valdkonnas või avada oma äri autoteeninduse alal. 

Rohkem infot

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Ülevaade meie teenustest – AR PRO PARTNERS OÜ

AR PRO PARTNERS OÜ on ettevõte, mis pakub mitmekülgseid teenuseid ja koolitusi autodetailingu valdkonnas. Nende eesmärk on pakkuda klientidele kvaliteetseid lah
ssb.ee
AR PRO PARTNERS OÜ on ettevõte, mis pakub mitmekülgseid teenuseid ja koolitusi autodetailingu valdkonnas. Nende eesmärk on pakkuda klientidele kvaliteetseid lahendusi ning täisväärtuslikku kogemust, olles samal ajal usaldusväärne partner. Üks peamisi teenuseid, mida AR PRO PARTNERS OÜ pakub, on auto kere keraamiline hooldus. Nende meeskond võtab individuaalse lähenemise igale kliendile, mõistes, et iga auto väärib parimat kaitset. Kogenud spetsialistid aitavad klientidel valida õige lahenduse, tagades, et nende autod on kaitstud kvaliteetsete keraamiliste toodetega. Ettevõte on ka

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.