AR PRO PARTNERS OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
AR PRO PARTNERS OÜ on ettevõte, mis pakub mitmekülgseid teenuseid ja koolitusi autodetailingu valdkonnas. Nende eesmärk on pakkuda klientidele kvaliteetseid lah

Ülevaade meie teenustest – AR PRO PARTNERS OÜ

AR PRO PARTNERS OÜ on ettevõte, mis pakub mitmekülgseid teenuseid ja koolitusi autodetailingu valdkonnas. Nende eesmärk on pakkuda klientidele kvaliteetseid lahendusi ning täisväärtuslikku kogemust, olles samal ajal usaldusväärne partner.

Üks peamisi teenuseid, mida AR PRO PARTNERS OÜ pakub, on auto kere keraamiline hooldus. Nende meeskond võtab individuaalse lähenemise igale kliendile, mõistes, et iga auto väärib parimat kaitset. Kogenud spetsialistid aitavad klientidel valida õige lahenduse, tagades, et nende autod on kaitstud kvaliteetsete keraamiliste toodetega.

Ettevõte on ka spetsialiseerunud kindlustusjuhtumite lahendamisele, mis on seotud keraamilise kaitse ja kivikaitse kilega ning avariijärgse taastamisega. Nad pakuvad klientidele abi ja nõustamist kindlustusjuhtumite korral, tagades, et autod taastatakse professionaalselt ja kvaliteetselt.

AR PRO PARTNERS OÜ pakub ka PPF kivikaitse kile paigaldust. See kile aitab kaitsta autode värvipinda kivikahjustuste eest, tagades, et sõidukid püsiksid korras ja kaitstud ka kõige raskemates tingimustes.

Ettevõte on tuntud ka oma koolituskeskuse poolest. Olles Eesti Töötukassa ametlikud koolituskaardi partnerid, viivad nad läbi mitmesuguseid kursusi autodetailingu valdkonnas. Nende kursused on mõeldud nii algajatele kui ka edasijõudnutele ning on saadaval nii eesti, vene kui ka inglise keeles. AR PRO PARTNERS OÜ pühendumus teadmiste jagamisele ja oskuste arendamisele aitab kasvatada õiget autohoolduskultuuri Eestis.

Mis eristab AR PRO PARTNERS OÜ-d teistest on nende võime pakkuda kõike, mida vajate autodetailinguks, ühest kohast. Nende keskkond hõlmab mitte ainult koolitusi ja teenuseid, vaid ka e-poodi ja konsultatsioonivõimalusi. See tähendab, et klientidel on lihtne juurdepääs kõigile vajalikele ressurssidele, et saavutada parimad tulemused autode hooldamisel.

AR PRO PARTNERS OÜ mõtleb alati kvaliteedile. Nad annavad klientidele garantii nii kasutatud materjalidele kui ka teostatud teenustele. Selle tulemusena saavad kliendid kindlustunde, et nad saavad parimaid lahendusi ja tulemusi, mis vastavad nende ootustele.

Kui otsite usaldusväärset partnerit, kes pakub kvaliteetseid autodetailingu teenuseid ja põhjalikke koolitusi ühest kohast, siis AR PRO PARTNERS OÜ on õige valik.

Rohkem infot

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Pro Detailing Stuudio ja Koolituskeskus - Parim valik autodetailingu täiendkoolitusteks

Pro Detailing Stuudio ja Koolituskeskus, mis on osa ettevõttest AR PRO PARTNERS OÜ, on juba alates 2016. aastast pakkunud kvaliteetseid täiskasvanute täiendkool
ssb.ee
Pro Detailing Stuudio ja Koolituskeskus, mis on osa ettevõttest AR PRO PARTNERS OÜ, on juba alates 2016. aastast pakkunud kvaliteetseid täiskasvanute täiendkoolitusi autodetailingu valdkonnas. Olles Eesti Töötukassa koolituskaardi koostööpartner alates 2017. aastast, on ettevõte tuntud oma pühendumise ja professionaalsuse poolest. Ettevõtte meeskond koosneb sertifitseeritud koolitajatest ja paigaldajatest, kellel on rohkem kui 10 aastat kogemust autodetailingu valdkonnas. Lisaks omavad koolitajad ka autohoolduse nano-keraamiliste vahendite sertifikaate ning paigalduslube, mis tagavad nende

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.