LV GLOSSUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Mis on Time Timer®?Time Timer® on väga tõhus aja planeerimise abivahend., mis sobib absoluutselt kõikidele inimestele. Seadme töölepanemisel hakkab taimer kohe

Time Timer® - kellele ja milleks?

Mis on Time Timer®?

Time Timer® on väga tõhus aja planeerimise abivahend., mis sobib absoluutselt kõikidele inimestele. Seadme töölepanemisel hakkab taimer kohe aega etteantud ajavahemikust (nt 60 või 120 minutit) minutite kaupa tagasi lugema. Nulli jõudmisel annab taimer kasutajale soovi korral helimärguandega teada, et ette määratud aeg on läbi või et nüüd on aeg muu tegevuse jaoks.

Ajajuhtimine - oskus kogu eluks

Ajajuhtimisoskust tuleb õppida juba lapsest peale selleks, et saada elus hästi hakkama. Paljudele lastele ja täiskasvanutele võib aja tajumine ja selle tõhus haldamine olla keeruline. Siinkohal saabki appi võtta Time Timeri®.

Time Timeriaga® on võimalik kujutada aja kulgu selgelt ja visuaalselt. Time Timeri® abil mõistavad lapsed, ja ka suured paremini, kui palju aega on neil veel jäänud ülesande või tegevuse lõpetamiseks. Visuaalsete taimerite kasutamine võib olla eriti kasulik nt autistlike ja muude õppimis- või tajuerisustega lastele ja täiskasvanutele.

Kas aeg on võmialik näha?

Aeg on abstraktne mõiste ja seda ei ole kerge hoomata. Visuaalne taimer aitab aga aega kujutada konkreetsena ning see tagab kohe ka parema ja selgemini mõistetava ajatunnetuse.

Visuaalsed taimerid vähendavad ärevust ja stressi, kuna nende abil saab luua tegevustele selge (samm-sammulise) struktuuri ja luua prognoositavuse tunde. Time Timerit® saab kombineerida edukalt ka erinevate erivajadustega inimestele sobivate alternatiivkommunikatsiooni vahenditega (piktogrammid, pildid jne).

Visuaalsete taimeritega saab motiveerida lasteaia- ja koolilapsi täitma erinevaid ülesandeid ja tegevusi lõbusalt ja kaasahaaravalt. Time Timerit® kasutavad näiteks ka firmajuhid töökoosolekutel, õpetajad rühmatöödel, terpapeudid teraapiaseanssidel ning lapsevanemad koduste toimetuste ja kohustuste täitmisel.

 Kuidas Time Timer® meile kasu toob?

Time Timer® on ainulaadne aja nähtavaks tegemise abivahend (registreeritud USA patent nr 5662479), millest saavad kasu kõikide elualade inimesed. Time Timer® aitab

  1. Arendada ajataju. Näiteks autistlikel lastel aitab Time Timer® kujundada paremat ajatunnetust ja arusaama, kui palju aega on möödunud ja kui palju aega on veel jäänud.
  2. Vähendada ärevust ja stressi, eriti kui tegevustes ja toimingutes on eelnevalt visuaalselt loodud selge struktuur ja etteaimatavus.
  3. Minna sujuvalt üle ühelt tegevuselt teisele. Time Timeri® abil on eelseisvad ülesanded prognoositavamad. Kui näed oma silmaga, kui palju aega on jäänud enne uuele tegevusele üleminekut, siis järgnev tegevus ei ole enam nii hirumäratav!
  4. Parandada keskendumist. Time Timer® aitab keskenduda ühele ülesandele või tegevusele, pakkudes selget ja kergestimõistetavat aja voolavuse kujutamist.
  5. Arendada iseseisvust. Kui laps suudab ise oma aega (ja tegevusi) hallata, saab ta paremini üksi hakkama.

Lisades Time Timeri® oma lapse igapäevaellu, saate õpetada talle olulisi ajajuhtimise oskusi, mis aitavad talelus paremini hakkama saada.

 Millal kasutada Time Timerit®?

Time Timereid® saab kasutada kõikides ajahaldust nõudvates olukordades. Näiteks

  • Klassis kontrolltööde, testide, projektide ja muude ülesannete sooritamisel.
  • Kodutööde või õppimise ajal aitab Time Timer® keskenduda ja vältida tähelepanu hajumist.
  • Igapäevaste rutiinsete toimingute või hobidega tegelemise ajal (nt trenn, pilli harjutamine, raamatute lugemine jne) - püsid graafikus ja saad täita ülesandeid õigeaegselt!

Time Timer® sobib kasutamiseks kõikjal - nii tööl, kodus kui puhkehetkel!

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

LV GLOSSUS OÜ tegevusaruanne 2022

LV Glossus OÜ asutati 30.08.2012.aastal, ettevõtte põhitegevuseks on raamatute kirjastamine.  2022.aastal kujunes käibeks 16 319 (2021: 13 963) eurot. 2021.aast
ssb.ee
LV Glossus OÜ asutati 30.08.2012.aastal, ettevõtte põhitegevuseks on raamatute kirjastamine. 2022.aastal kujunes käibeks 16 319 (2021: 13 963) eurot. 2021.aasta majandustulemuseks oli ettevõttel kahjum -2 757 (2021 kahjum: -866) eurot. Aruandeaasta lõpuga töötajaid ei töötanud. LV Glossus OÜ juhatus koosneb ühest liikmest. 2023.aasta põhiülesandeks on hoida käivet samal tasemel mis 2022.aastal.

Time Timer® - visuaalne ajataimer kooli, koju ja töö juurde

Mis on Time Timer®?   Time Timer® kaubamärgi all müüakse erinevaid visuaalseid taimereid ja taimer-käekelli. Tegemist on taimeritega, mis näitavad aega ja selle
ssb.ee
Mis on Time Timer®? Time Timer® kaubamärgi all müüakse erinevaid visuaalseid taimereid ja taimer-käekelli. Tegemist on taimeritega, mis näitavad aega ja selle möödumist selgelt ja konkreetselt. Munakella põhimõttel töötavate taimerite kasutamine on väga lihtne. Time Timer® sobib abivahendiks kõigile, kes soovivad paremini keskenduda ning aega tulemuslikult planeerida. Time Timer® tooteid kasutavad nii lapsed kui täiskasvanud igal elualal.

5 nõuannet õigete kõneravi vahendite valimiseks

Kõneravi vahendid on hädavajalikud laste ja isikute abistamiseks, kellel on kõne- ja keelehäired. Õiged vahendid võivad kõneravi seansside efektiivsuses olulist
ssb.ee
Kõneravi vahendid on hädavajalikud laste ja isikute abistamiseks, kellel on kõne- ja keelehäired. Õiged vahendid võivad kõneravi seansside efektiivsuses olulist vahet teha. Selles blogipostituses uurime viit olulist nõuannet kõige sobivamate kõneravi vahendite valimiseks teie vajadustele. Nõuanne 1: Hinda individuaalseid vajadusi Iga laps on unikaalne ja nii on ka nende kõne- ja keele arengu vajadused. On eluliselt tähtis neid vajadusi täpselt hinnata, et valida õiged vahendid. Alusta mõistmisest, milliste konkreetsete probleemidega laps silmitsi seisab. See võib ulatuda

Milline on raamatute mõju keele arengule?

Lasteraamatud mängivad olulist rolli keele arengu varajastes etappides. Riimide rütmilistest mustritest kuni lihtsate lauseteni pildiraamatutes on lasteraamatud
ssb.ee
Lasteraamatud mängivad olulist rolli keele arengu varajastes etappides. Riimide rütmilistest mustritest kuni lihtsate lauseteni pildiraamatutes on lasteraamatud loodud noorte lugejate tähelepanu püüdmiseks ja neile keele alustalade pakkumiseks. Need on hädavajalik vahend uue sõnavara, kontseptsioonide ja keelestruktuuride tutvustamiseks kaasahaaraval ja meeldejääval viisil. Keele areng lastel on keeruline protsess, mis hõlmab helide, sõnade, lausete omandamist ja nende kasutamise reeglite õppimist. Seda mõjutavad mitmed tegurid, sealhulgas geneetika, keskkond ja keeleline kokkupuude.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.