N.R. ENERGY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 7401 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 38 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja kommen

N.R. ENERGY OÜ hetkeolukord

Juba 7401 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 38 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

N.R. Energy OÜ põhitegevusaladeks on: 1.Soojusenergia tootmine, jaotamine ja müük, mis moodustab 36,98 % kogutoodangust. EMTAK-i kood 35301-auru ja kuuma vee tootmine, kogumine ja jaotus kütteks, energiaks ja muuks otstarbeks.

N.R. Energy OÜ tegevuspiirkonnaks on käesoleval ajal Mandri-Eesti ja ettevõtte peakontor asub Ida-Virumaal. Toodame ja müüme soojusenergiat ligkaudu 24-st täisautomatiseeritud kaug- ja lokaalkatlamajast. Konkurentsiamet on väljastanud N.R. Energy OÜ tegevusload 19 erineva võrgupirkonna kohta. Meie kaug- ja lokaalkütte tarbijateks on elamud, koolid, lasteaiad, spordihooned, tervishoiuasutused, kohalikud omavalitsused, põllumajandusettevõtted jpt.

Soojusenergia tootmiseks kasutatakse kütusena hakkepuitu ja põlevkiviõli. Soojusenergia toodang perioodil 2022-2023 oli 78,2 tuh MWh.

2. Teedebituumeni tarnimine Eesti asfalditootjatele ning taristuehitajatele sideaineks, mis moodustab 61,82 % kogutoodangust. Teedeehituses kasutatav teedebituumen on EN 13924-1:2015 standardi kohane ehitustoode ja N.R. Energy OÜ klientideks on kõik suuremad Eesti taristuehitusettevütted. N.R. Energy OÜ teedebituumeni aastane tarnemaht moodustab hinnaguliselt kolmandiku kogu aastasest teedebituumeni tarnemahust Eestis. Konkurentsieelisena hindame kõrget tarnekindlust, mille oluliseks komponendiks on suure koguse kohapeal hoiustamise võimalus.

Põhitegevusi toetavateks on: katlamajade haldamine;-hooldus ja -ehitus; põletusseadmete hooldus ja -paigaldus; bituumeni müük; transporditeenused

Tulud:

Perioodil 2022-2023 kujunes N.R .Energy OÜ müügituluks 21,227 miljonit eurot. Müügitulust moodustas 36,98 % soojusenergia müük, bituumeni müük 61,82% ja tulu saadi ettevõtte põhitegevust toetavatest tegevustest, valdavalt transporditeenustest 1,20 %.

Investeeringud:

Rekonstrueeriti SA KIK toel Harjumaal Kiili alevis Kiili alevi kaugküttetorustik, millega vähendati kaugküttetorustikest tekkivaid soojakadusid, parendati soojusarvestust ning loodi eeldused uute tarbijate liitmiseks kaugküttevõrguga, sest piirkonnas on kavas suured elupindade arendusprojektid.

Renoveeritakse SA KIK toel Järvamaal Oisu alevikus, Oisu aleviku kaugküttetorustik, millega vähendatakse kaugküttetorustikest tekkivaid soojakadusid ning luuakse alused uute tarbijate liitmiseks kaugküttevõrguga.

SA KIK toel on käimas biomassi töötava katlamajade ehitus järgmistes küttepiirkonnades Loksal, Orgital, Märjal ja Kloogal . Investeeringuga tagatakse suurem tarnekindlus, tõuseb efektiivsus ning luuakse võimalused täiendavetele liitumistele kaugküttega, mis loob alused müügimahu tõusule.

Personal:

OÜ N.R. Energy keskmine töötajate arv majandusaastal oli 46.

2022-2023 moodustasid ettevõtte tööjõukulud 1,568 miljonit eurot.

Finatsnäitajad 2022-2023 2021-2022

Müügitulu (tuh EUR-i) 21 227 23 092

Lühiajaliste kohustuste kattekordja 2,79 2,32

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

N.R. ENERGY OÜ: Nutulugu

Selle ettevõtte profiilil asub NUTULUGU, mis tähendab, et Võlausaldaja meel on mõru ja ta nutab. 😢   TÄHELEPANU!  Inforegister soovitab hoiduda koostöös
ssb.ee
Selle ettevõtte profiilil asub NUTULUGU, mis tähendab, et Võlausaldaja meel on mõru ja ta nutab. 😢 TÄHELEPANU! Inforegister soovitab hoiduda koostööst N.R. ENERGY OÜ -ga, kui koostöövõimetu ettevõttega, kes ignoreerib oma kohustusi ja Võlausaldaja püüdlusi kontakti saada. Võlausaldajatele tekitatud kahju kokku on juba 419,41 EUR. Võlgnevuste tekkimisel oli N.R. ENERGY OÜ juhtide ringis R. V. , kes alustas ettevõtlusega tegevusvaldkonnas: Ärinõustamine jm juhtimisalane nõustamine - 21 aastat tagasi 26 aastaselt. Tema poolt juhitavate ettevõtete jooksva aasta käive (2024) oli

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.