INTELEX INSIGHT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1221 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puud

INTELEX INSIGHT OÜ hetkeolukord

Juba 1221 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Intelex Insight OÜ eesmärgiks on tõsta klientide juhtimisotsuste kvaliteeti läbi info parema ärakasutamise. Aitame juurutada juhtimisprotsessi reaalaja info põhjal töötavaid ärianalüüsi ja aruandluse lahendusi. Meie missiooniks on aidata Eesti ja lähiriikides tegutsevatel ettevõtetel areneda.

2022. aastal tõusis ettevõtte käive planeeritust rohkem tänu eelmisel aastal tehtud investeeringutele, kasv oli üle 50 protsendi ja jõudis esmaskordselt üle 1 miljoni euro piiri.

märkimisväärselt kasvas ka kasum võrreldes 2021. aastaga. Kasumiks kujunes 239 990 eurot. 2022 aastal pikendati maailma juhtiva tarkvarafirma Microsofti hõbe partneri staatust ärianalüütika valdkonnas (Silver Partner of Data Analytics). See on kvaliteedimärk, mis lubab edukalt tegevust laiendada ka järgnevatel aastatel.

2023. aastal on plaanis teha täiendavaid investeeringud tegevuse laiendamisse. Aasta eesmärgiks oleme seadnud vähemalt 40% käibe tõusu ja litsentsi/hoolduslepingute osakaalu suurenemise.

Tallinnas 23.01.2023

Kaur Kivirähk Kaarel Kivistik

Juhatuse liige Juhatuse liige

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.