KEHRA PUUTÖÖSTUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegemist on igati asise ettevõttega, mis toodab liimpuitu, mööblikomponente ja muud puiduvärki. Ettevõtte on krõbedas kasumis. Sihtasutuselt Keskkonnainvesteeri

KEHRA PUUTÖÖSTUS OÜ: matsakas maksuvõlg ei sega riiklikke toetusi saamast

Tegemist on igati asise ettevõttega, mis toodab liimpuitu, mööblikomponente ja muud puiduvärki. Ettevõtte on krõbedas kasumis. Sihtasutuselt Keskkonnainvesteeringute Keskus on ta saanud ka toetust ressursiauditi läbi viimiseks. Mis kõik ei ole ometi veennud ettevõtet maksuvõlga kustutama.
  • Asutatud:2012. aastal
  • Ettevõtte juht ja omanik: Egert Parik
  • Maksuvõlg: 30 293 eurot
  • Prognooskäive 2017. aastal: 1,7 miljonit
  • Töötajate arv: 32 inimest
Käive ja kasum olid ettevõttel korralikud ka 2016. aastal, kui toodetut müüdi 1,3 miljoni euro eest ning ettevõte jäi sealjuures kasumisse 29 896 euroga. Peaaegu just maksuvõla jagu, natuke veel ja olekski võlg kaelast ära ju! Ressursiauditi läbiviimine KEHRA PUUTÖÖSTUS OÜ-s läheb maksma hinnanguliselt 9000 eurot. Sellest poole on kinni maksnud Sihtasutus Keskkonnainvesteeringute Keskus.  

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.