TALLINN CIGAR CLUB OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 614 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 1,0 punktiga ja kommente

TALLINN CIGAR CLUB OÜ hetkeolukord

Juba 614 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 1,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

Tallinn Cigar Club OÜ asutati 2012.a. ja ettevõtte põhiliseks eesmärgiks oli ja on sigariklubi edendamine ja laiendamine rahvusvaheliselt. Samuti

Sigari Loungedega ühiste ürituste korraldamine kontaktide loomise ja turunduse eesmärgil.

Esimene üritus viidi läbi 2013.a. aastal ja see osutus väga edukaks.

Pärast 2020. aastal algust saanud koroonaviiruse (covid 19) levikut üle kogu maailma, sealhulgas Eestisse, on jäänud ära kõik planeeritud üritused, põhjustades probleeme ettevõtte majandustegevusele. Samuti on olnud suur negatiivne mõju ettevõtte tegevusele Venemaa-Ukraina sõda, kuna paljud koostööpartnerid ja kliendid olid oodatud just nendest riikidest. Tallinn Cigar Club OÜ tegeles vähesel määral kaupade ostu-müügiga ning ettevõte müügitulu oli 2022.a. 7633 eurot.

Tallinn Cigar Club OÜ lõpetas 2022.a. 7369 eurose kasumiga. Ettevõtte palgal ei olnud 2022.a. ühtegi inimest ja juhatusele tasu ei makstud.

Ettevõte on kindel, et järgnevatel aastatel suudetakse jätkata põhitegevusega, milleks on sigariklubi edendamine ning erinevate riikide spetsialistide ühendamine ning kontaktide arendamine.

Tullio Liblik juhatuse liige

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.