CARFOX OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Autodele muretult ja usaldusväärselt hoolt kandmine on iga autoomaniku jaoks oluline, et tagada sõiduki sujuv toimimine ja ohutus teedel. Just selleks oleme loo

Millised on meie pakutavad teenused?

Autodele muretult ja usaldusväärselt hoolt kandmine on iga autoomaniku jaoks oluline, et tagada sõiduki sujuv toimimine ja ohutus teedel. Just selleks oleme loonud CarFoxi täisteenindusliku autotöökoja, kus pakume laia valikut erinevaid remondi ja hooldusega seonduvaid teenuseid. Oleme pühendunud sellele, et Sinu auto oleks alati parimas võimalikus seisukorras ning sõiduelamus jääks alati positiivseks.

Hooldustööd

Iga auto vajab regulaarset hooldust, et vältida ootamatuid rikkeid ja tagada selle pikaajaline vastupidavus. CarFox pakub laia valikut hooldusteenuseid, sealhulgas õlivahetust, filtrite vahetust, pidurite hooldust ning palju muud. Meie kogenud meeskond hoolitseb selle eest, et Sinu auto oleks alati tipptasemel.

Remonttööd

Kui Sinu sõiduk vajab remonti, võid meile kindel olla. Tegeleme nii väikeste parandustööde kui ka suuremate remonditöödega. Kas auto mootor vajab remonti või on vaja vahetada kulunud osi, meie ekspertidel on vajalikud teadmised ja oskused, et teha Sinu auto taas sõidukõlbulikuks.

Elektritööd

Kaasaegsetes autodes on elektroonika mänginud üha olulisemat rolli. Meie autotöökojas tegeleme elektrisüsteemide remondi ja hooldusega, tagades, et kõik elektroonilised komponendid toimiksid nõuetekohaselt.

Diagnostikatööd

Sõiduki probleemide tuvastamine on oluline osa autoremondist. Meie diagnostikavahendid võimaldavad meil kiiresti ja täpselt leida probleemi allikat ning lahendada selle efektiivselt. Veakoodide lugemine ja kustutamine on üks meie diagnostikateenuste osa.

Sõiduki ostueelne kontroll

Enne kasutatud sõiduki ostu on oluline teada, millises seisukorras see tegelikult on. Pakume põhjalikku sõiduki ostueelset kontrolli, mis hõlmab veakoodide lugemist ja üldist seisukorra hindamist. See aitab Sul teha teadliku otsuse oma uue auto kohta.

Kaubikute ja pakiautode hooldus ja remont

Lisaks sõiduautodele tegeleme ka kaubikute ja pakiautode hoolduse ning remondiga. Mõistame nende sõidukite eripära ja pakume spetsialiseeritud teenuseid, et tagada nende töökindlus ja efektiivsus.

Sõiduki hooajaline ettevalmistus

Iga aastaaja toob kaasa erinevad väljakutsed sõidukile. Meie töökojas saame valmistada Sinu auto ette suveks, talveks või muuks hooajaks vastavalt vajadusele. Rehvide vahetus, kliimaseadme hooldus ja muud hooajalised ettevalmistustööd on meie kogenud meeskonna käes.

Varuosade müük ja paigaldus

Kui vajad uusi autovaruosi, siis pakume laia valikut kvaliteetseid varuosi erinevatele automarkidele. Lisaks müüme ja paigaldame varuosi, et tagada Sinu sõiduki sujuv toimimine.

Lisavarustuse müük ja paigaldus

Kas soovid oma sõidukit täiustada lisavarustusega? Meie kaudu saad osta ja paigaldada erinevaid lisaseadmeid ja tarvikuid, mis vastavad Sinu vajadustele ja soovidele.

Kui Sa ei leidnud ülaltoodud loetelust otsitavat teenust, ära muretse! Võta meiega ühendust telefonitsi numbril +372 616 0060, saada e-kiri aadressile info@carfox.ee või kasuta meie kodulehe klienditoe vestlusakent. Oleme siin, et sind aidata, ja teeme kõik endast oleneva, et Sinu auto hooldus ja remont oleksid sujuvad ja muretud.

CarFox - Sinu auto parim sõber teedel!

Vaata rohkem

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

CARFOX OÜ tegevusaruanne 2022

Carfox OÜ on ettevõte, mis loodi 4. märtsil 2013. aastal ning alustas oma majandustegevust sama aasta 1. septembril. Sellest ajast alates on ettevõte pühendunud
ssb.ee
Carfox OÜ on ettevõte, mis loodi 4. märtsil 2013. aastal ning alustas oma majandustegevust sama aasta 1. septembril. Sellest ajast alates on ettevõte pühendunud mootorsõidukite remondi ja hoolduse pakkumisele. Lisaks sellele on nad ka varuosade ja tarvikute müügiga tegelev ettevõte, mis on oluline osa nende ärimudelist. Carfox OÜ on aastate jooksul näidanud märkimisväärset kasvu. 2022. aasta käive oli 533 267 eurot, mis on märkimisväärne tõus võrreldes 2021. aasta käibega, mis oli 468 693 eurot. Kasum on samuti olnud tugev, 2022. aastal oli see 38 645 eurot, kuigi see oli väiksem kui 2021.

Meist l Carfox OÜ

Oleme pikaaegse kogemusega ja modernselt varustatud autoremondiettevõte, mis tuleb toime ka kõige kaasaegsemate autode hooldus-, remondi- ja värvitöödega.
ssb.ee

Miks valida Carfox autoremondikeskus?

Meie nägemus on lihtne, soovime pakkuda ausat, tõhusat, mugavat ning esinduslikku autoteenindust. Meie meeskond koosneb kõrgelt kvalifitseeritud ja pikaajalise
ssb.ee
Meie nägemus on lihtne, soovime pakkuda ausat, tõhusat, mugavat ning esinduslikku autoteenindust. Meie meeskond koosneb kõrgelt kvalifitseeritud ja pikaajalise kogemusega autoentuasiastidest, kes on pühendunud tööle ja pidevale enesetäiendusele.   PERSONAALNE LÄHENEMINE Meie eesmärgiks on pakkuda margiesinduslikku kõrget töökvaliteeti, kuid seda personaalse ning sõbralikuma lähenemisega. KAASAEGNE TÖÖKODA Meie töökoda on modernselt varustatud, et tulla toime ka kõige kaasaegsemate autode hooldus-, remondi-, diagnoosimis – ja programmeerimistöödega. KÕRGE KVALITEEDISTANDARD

Mootori soojendamine külma ilmaga - Carfox - täisteeninduslik autoremonditöökoda

Kas või kui kaua tasub külma ilmaga mootorit koha peal seistes soojendada? – Näiliselt igavikuline küsimus, mis paljudel autoomanikel tuleb iga aasta vähemalt ü
ssb.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.