KANT TRADE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
KANT TRADE OÜ hakkas maksuvõlga kasvatama juba aastsal 2014 ning tänaseks on ettevõte riigile võlgu juba 94 085 eurot. Eelmise aasta lõpus oli firmas tööl veel

KANT TRADE OÜ: hiiglaslik maksuvõlg aastast 2014

KANT TRADE OÜ hakkas maksuvõlga kasvatama juba aastsal 2014 ning tänaseks on ettevõte riigile võlgu juba 94 085 eurot. Eelmise aasta lõpus oli firmas tööl veel 3 inimest, kui ametliku palka pole neile makstud juba viimased 2 aastat. KANT TRADE OÜ alustas peaaegu 6 aastat tagasi, mil juhatuse liige Aleksandr Tšarnetski selle asutas, omades selleks ajaks ettevõtluskogemust ligikaudu 4 aastat. KANT TRADE OÜ valdkond on kütuste, maakide, metallide ja tööstuskemikaalide vahendamine. Samal alal tegutseb 2019. aasta seisuga kokku 104 ettevõtet, mis annavad tööd kokku 318-le inimesele ja kogu valdkonna tänavune käibeprognoos on 471,91 miljonit eurot. KANT TRADE OÜ turuosa on aga olematu. KANT TRADE OÜ varad ja finantsid  Viimati esitas ettevõte majandusaasta aruande 2013. aasta eest ning toona jäädi kasumisse 9 000 euroga, tehes selleks käivet kokku 780 910 eurot.

KANT TRADE OÜ juhatus

KANT TRADE OÜ tänane juhatuse liige Igor Krasilnikov alustas äritegevusega 4 aastat tagasi, olles tol ajal 51-aastane ning ühtegi teist äri ja vedanud ei ole. Igor Krasilnikov on tegutsenud või tegutseb valdkondades:
  • Kütuste, maakide, metallide ja tööstuskemikaalide vahendamine
Igor Krasilnikovi juhitavate ettevõtete varad ja finantsid 2017. aastal
  • Aktiivsete ettevõtete tööjõumaksud kokku: 0 eurot
  • Käibed kokku: 0 eurot
  • Kasumid kokku: 0 eurot
  • Töötajad kokku: 3
  • Suurim palgamaksja: KANT TRADE OÃœ
  • 2018. aasta prognooskäibed kokku kõikides ettevõtetes: 0 eurot
Eesti ettevõtete finantstervisel saab silma peal hoida, kui kasutada Inforegistri täislahendust.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.