ICY GETEC OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kodu on koht, kus soovime end turvaliselt tunda, pakkuda endale ja oma perele maksimaalset mugavust ning hoida küttekulud kontrolli all. Ent kas olete mõelnud,

Kas soovid energiatõhusat, tervislikku ja vaikset kodu?

Kodu on koht, kus soovime end turvaliselt tunda, pakkuda endale ja oma perele maksimaalset mugavust ning hoida küttekulud kontrolli all. Ent kas olete mõelnud, kuidas muuta oma kodu tõeliselt energiatõhusaks, tagades samal ajal tervisliku mikrokliima ja vaikuse? H2FOAM soojustus on vastus nendele küsimustele ning see pakub tipptasemel lahendust, mis vastab täpselt nendele vajadustele.

H2FOAM Soojusisolatsioon

H2FOAM soojustus on metalltoode, mis on välja töötatud Kanadas rohkem kui 35 aastat tagasi. Kanadalased on tuntud äärmuslike kliimatingimuste poolest, mis on sunnitud neid leidma parimaid viise, kuidas oma kodusid soojustada ja kaitsta. Selle tulemusena on nende oskusteave soojustusvaldkonnas vaieldamatult kõrgekvaliteediline ja tõestatud.

Küsides, kas Kanada soojustuslahendus sobib Eestisse, saame kindlalt vastata "jah". Eestil on oma kliimavööndid ja erinevad ilmastikutingimused, kuid H2FOAM soojustus on tõestatud ja heaks kiidetud Eesti tingimustes. See on ideaalne valik, kui soovite luua energiatõhusa ja mugava kodu siinsele karmile talvele vastu seista.

Aastast 2013 alates on Icy Getec OÜ olnud juhtiv Kanada soojusvahu tootja Icynene H2FOAM soojustusvahu paigaldaja Eestis. Meie meeskond koosneb kogenud ja kvalifitseeritud paigaldajatest, kes on saanud spetsiaalse koolituse materjali õigeks ja tõhusaks paigaldamiseks. See tähendab, et saate olla kindel, et teie kodu soojustatakse ja isoleeritakse parimal võimalikul viisil.

Miks valida H2FOAM Soojusisolatsioon?

  • Energiasäästlikkus: H2FOAM soojustus aitab vähendada teie küttekulusid, hoides sooja talvel ja jahedust suvel.
  • Tervislik mikrokliima: See materjal on ohutu ja ei eralda kahjulikke aineid õhku, tagades tervisliku sisekliima.
  • Vaikus: H2FOAM soojustus aitab vähendada välist müra ja annab teile rahu ja vaikuse.

Kui soovite oma kodu muuta energiatõhusamaks, hubasemaks ja tervislikumaks, siis on H2FOAM soojustuslahendus just see, mida vajate. Ärge jätke võimalust kasutamata! Otsige litsentseeritud paigaldajat ja laske oma kodus H2FOAM soojustusel teha imesid.

Lisateabe saamiseks külastage meie veebisaiti ja tutvuge meie toodetega. Laske meil aidata teil oma kodu veelgi paremaks muuta!

Võtke meiega ühendust!

Vaata rohkem

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas Teie kodu on piisavalt soojustatud?

Kodu on koht, kus tahame end alati mugavalt ja soojalt tunda, olenemata aastaajast. Üks oluline aspekt, mis aitab seda saavutada, on korralik soojustus. Õige so
ssb.ee
Kodu on koht, kus tahame end alati mugavalt ja soojalt tunda, olenemata aastaajast. Üks oluline aspekt, mis aitab seda saavutada, on korralik soojustus. Õige soojustus mitte ainult ei taga hubasust ja mugavust, vaid aitab ka vähendada energiakulusid. Selles artiklis uurime erinevaid viise, kuidas oma kodu tõhusalt soojustada ja paremat energiatõhusust saavutada. 1. Katuste ja katuslagede soojustamine: Katuse ja katuslae soojustamine on üks olulisemaid samme kodu energiatõhusaks muutmisel. Korralikult soojustatud katus hoiab talvel sooja sisse ja suvel kuuma eemal. See aitab vähendada

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.