ÜMARON OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ümaroni Grillmaja 11m2 on rohkem kui lihtsalt kuppelhoone – see on unikaalne elamispind, mis ühendab endas mugavuse, stiili ja funktsionaalsuse. Tänu oma mõõtud

Kõikvõimsad lahendused Ümaroni Grillmaja näol!

Ümaroni Grillmaja 11m2 on rohkem kui lihtsalt kuppelhoone – see on unikaalne elamispind, mis ühendab endas mugavuse, stiili ja funktsionaalsuse. Tänu oma mõõtudele on see muutunud meie kõige populaarsemaks mudeliks, sobides suurepäraselt maakodu või pisikese hoovi täienduseks.

Kuppelhoone Standardomadused:

  1. Ühekordne 5-6 mm Karastatud Turvaklaas: Suurepärane nähtavus ja turvalisus, luues mugava atmosfääri nii päeval kui öösel.

  2. Ilmastikukindel Vineer: Kõrgekvaliteetne vineer tagab, et Grillmaja seisab vastu erinevatele ilmastikutingimustele, pakkudes aastaringselt kasutatavat ruumi.

  3. Ventilatsiooniavad: Hoolikalt paigutatud avad tagavad värske õhu ja mugava temperatuuri, luues meeldiva sisekliima.

  4. Lukustatav Metalluks: Turvalisus ja privaatsus on tagatud, muutes Grillmaja mitmekülgseks nii lõõgastumiseks kui ka väärtusliku varustuse hoiustamiseks.

  5. RAL Värvitoonis Värvitud: Valikus on kõik RAL värvitoonid, võimaldades sul valida enda lemmikvärvi, mis sobiks suurepäraselt ümbritseva keskkonnaga.

  6. Garantii 2 Aastat: Usaldame oma toodet, pakkudes 2-aastast garantiid, et saaksite muretult nautida grillimaja võlusid.

Täislahendus Sisaldab:

  • Ümaron 11: Grillmaja 11m2, mis on loodud nautimaks mugavust ja stiili.
  • Puidust Terrass 4m x 4m: Luues täiusliku väliruumi, kus saab istuda, lõõgastuda ja nautida ilusat ümbrust.
  • Grillialus koos Suitsukoldega: Ideaalne koht grillimiseks ja lõkke tegemiseks, lisades mõnusat soojust ja atmosfääri.
  • Paigaldus ja Transport Eesti piires: Mugavus sinu kodu lähedal.

Hind alates 11 095 € teeb sellest erilahenduse, mis ühendab endas mitmeid funktsioone ja lisaväärtusi. Projekteerides Grillmaja, oli Ümaroni eesmärk luua struktuur, mida saaks hõlpsasti ise paigaldada. Kuppelhoone koosneb elementidest, mis jõuavad sinuni euroalusel, muutes transpordi võrdlemisi soodsaks ja võimaldades tarne üle maailma.

Värvivalik ja Klaasitüübid:

  • Esindatud on Kõik RAL Värvitoonid: Vali oma lemmikvärv, et muuta Grillmaja veelgi isikupärasemaks ja sobivamaks ümbritseva keskkonnaga.
  • Kolm Erinevat Klaasitüüpi: Vali 5 mm kirgas karastatud turvaklaas, 6 mm pronksi tooni karastatud turvaklaas või 6 mm halli tooni karastatud turvaklaas. Lisaks pakume päikesekaitsekilega kiletamist, nii peegelefektiga kui ka läbipaistmatuks muutmiseks.

Mõõtmed:

  • Kõrgus kuni 2,8 m
  • Läbimõõt 3,8 m
  • Pindala 11,5 ruutmeetrit
  • Sokli kõrgus 65 cm

Ümaroni Grillmaja 11m2 on kompaktne, kuid piisavalt suur, et mahutada endasse mõnus grilliõhtu või intiimne koosviibimine sõpradega. Vali kvaliteet, stiil ja mugavus – vali Ümaroni Grillmaja!

UURI LISAKS

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Ümaroni Kuppelhoone 11m2 - Tutvustus

Oled unistanud enda isikupärasest varjupaigast, kus saaksid lõõgastuda ja nautida loodust? Ümaroni Kuppelhoone 11m2 on meie kõige populaarsem mudel, mille suuru
ssb.ee
Oled unistanud enda isikupärasest varjupaigast, kus saaksid lõõgastuda ja nautida loodust? Ümaroni Kuppelhoone 11m2 on meie kõige populaarsem mudel, mille suurus pakub ideaalset tasakaalu funktsionaalsuse, stiili ja mugavuse vahel. See on loodud just selleks, et täiustada sinu maakodu või pisikest hoovi, andes sulle võimaluse luua unikaalne keskkond, kus saab aega veeta nii pere kui ka sõpradega. Kuppelhoone Standardomadused: Ühekordne 5-6 mm Karastatud Turvaklaas: Tagab mitte ainult turvalisuse, vaid pakub ka suuremat soojusisolatsiooni ja selgema vaate ümbritsevale keskkonnale.

Ümaroni Kuppelhoone 9m2 - Tutvustus

Kujutle hetkeks endale kuuluvat imelist maakodu või armsat pisikest hoovi, kus saab nautida rahulikke hetki looduse keskel. Just selliste paikade täiustamiseks
ssb.ee
Kujutle hetkeks endale kuuluvat imelist maakodu või armsat pisikest hoovi, kus saab nautida rahulikke hetki looduse keskel. Just selliste paikade täiustamiseks on Ümaroni Kuppelhoone 9m2 loodud – väikese, kuid võimsa struktuuriga, mis muudab su elukeskkonna eriliseks ja hubaseks. See kuppelhoone on disainitud spetsiaalselt oma mõõtude tõttu, sobides ideaalselt maakodu või väikese hoovi täienduseks. Ümaroni meeskond on pühendunud kvaliteetsete materjalide kasutamisele, tagades nii katte, karkassi kui ka viimistluse vastupidavuse ja silmapaistva välimuse. Kuppelhoone standardomadused:

ÜMARON OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Ümaron alustas oma tegevusega aprillis 2013.a. Ettevõtte põhitegevusalaks on kuppelhoonete tootmine. OÜ Ümaron tegevust juhib juhatus, mis on 1 liikmeline.
ssb.ee
OÜ Ümaron alustas oma tegevusega aprillis 2013.a. Ettevõtte põhitegevusalaks on kuppelhoonete tootmine. OÜ Ümaron tegevust juhib juhatus, mis on 1 liikmeline.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.